Kiboots

Ken je ze nog van vorig jaar? Kiboots werd toen een nieuwe trend in Nederland. Hippe leren laarzen met allerlei vrolijk gekleurde prints. Als je het ons vraagt, mogen ze ook deze herfst en winter niet ontbreken! Natuurlijk voor de vrouw, maar ook voor de man worden ze verkocht.

 

In 2010 verscheen Kiboots op de Nederlandse markt. Oprichters Jovanna Kruitbosch en Martijn Lugtigheid hebben zich laten inspireren door hun reizen en hebben die inspiratie omgezet in een uniek modemerk. De laarzen zijn gemaakt van originele vintage kelim tapijten die worden gecombineerd met leer van hoge kwaliteit.

Kiboots produceert met respect voor Moeder Natuur. Ze zijn voorloper in de ontwikkeling van ecologisch geproduceerde modestukken, in vergelijking met de reguliere mode-markt. De modestukken worden met de hand gemaakt door ambachtslieden met meer dan 30 jaar ervaring. En, niet onbelangrijk, ze hechten waarde aan het welzijn van de mensen waarmee ze werken.

De reden dat wij van Glamourland Kiboots graag nog eens onder de aandacht brengen, is omdat ze naast de welbekende laarzen, ook fantastische andere producten hebben. Ken je bijvoorbeeld de Terry’s al? Deze vrolijke schoenen, met uiteraard verschillende designs, zijn echt iets voor deze herfst. Of wat dacht je van de geweldige traveler?

 

Foto’s: kiboots.com

 

Neem een kijkje bij de winkel in hartje Amsterdam, of bezoek de website, om jouw unieke mode item van Kiboots te scoren!