KENZO GOT TALENT

Het Franse mode-huis Kenzo heeft een nieuwv creative directors duo: Humberto Leon en Carol Lim. Leon en Lim creeerden in 2002 al een eigen modemerk, Opening Ceremony. Opening Ceremony staat inmiddels stevig in haar schoenen en dus werd het tijd voor een nieuwe uitdaging!  De najaars collectie 2012 is de eerste onder hun naam, en deze werd met open armen ontvangen door de Internationale mode-pers. Er is nu al een run op de sweaters met kleurige borduursel onstaan.

 

  

Foto’s: Kenzo

 

Maar, er is meer: Kenzo heeft ook nog twee samenwerkingen op het programma staan voor de komende herfst met street-style grootheden NEW ERA en VANS. Met New Era heeft Kenzo een serie caps ontworpen en voor Vans een sneaker collectie. Deze samenwerkingen komen ook uit de koker van Leon en Lim. Het lijkt een regelrecht schot in de roos voor de nieuwe doelgroep die dit modehuis voor ogen heeft: “the young, hip, easts meets west fashionistas”.  :)

 

 

 Foto’s: New Era & Vans

 

Door deze successen voor het komende mode seizoen, kunnen we het volgende wel stellen: KENZO REALLY GOT SOME NEW TALENT. De modewereld en de fashionistas kijken al rijkhalzend uit naar de seizoenen en collecties die zullen volgen!