Kendall + Kylie schoenencollectie: de blikvanger van het najaar

Wie de juiste schoenen draagt, heeft een streepje voor. Het is interessant om te weten hoe populair schoenen geweest zijn doorheen de jaren en hoe de mode van schoenen en laarzen is veranderd. De geschiedenis van de schoenen leren ons veel over de mensen: het dragen van rode schoenen en hoge hakken was een symbool van rijkdom en adel. Hoge hakken doen ons er sexy uitzien en maken ons aantrekkelijk. (Meer over de geschiedenis van de hoge hak lees je in het boek: Fashion Icons, fashion trends throughout the centuries, van mijzelf, Leen Demeester).

 

Glamorland Kylie Kendall Jenner

 

Terwijl de trend in de zomer bestond uit pumps en platte schoenen, zitten de laarsjes in vele collecties van het najaar. De zusjes Kendall en Kylie van de reality show The Kardashians en familie van Kim Kardashian brengen nu al voor de 2e keer een collectie schoenen en laarsjes op de markt.

 

Glamourland Kylie + Kendall

 

Vooral de hoge laarsjes met koorden en fluweel uit de collectie Kendall + Kylie zijn de trend van het najaar, vertelt Arian Leroy van de topschoenenzaak Leroy in Deinze. De zusjes weten alles van stijlvol schoeisel en brengen dan ook extravagante en stijlvolle stappers op de markt. Deze zijn te koop in de betere schoenenzaken en op Zalando. Verwen je voetjes en kom je stijlvol de herfst door, wij van Glamourland wensen je veel plezier! Zet je beste voet maar voor.

Foto’s: campagne Kendall + Kylie