Kattengejank, eh, Farrahs new track

Dit wil je niet horen.

Geloof ons, dit wil je echt niet horen. Vooraf merken wij namens de redactie kort op dat wij géén aansprakelijkheid accepteren voor bloedende oren, epileptische aanvallen, shellshock syndroom of posttraumatische stress als je deze opname toch luistert. We hebben je gewaarschuwd!

Teen Mom “van het eerste uur” Farrah Abraham is het zoveelste reality sterretje dat haar 15 minutes of fame probeert uit te buiten en heeft nu, als een echte popzangeres, haar eerste track opgenomen. Er zou zelfs een heel album aan zitten te komen. Of dat verstandig is, vragen wij ons oprecht af want als het album net zo walgelijk slecht is als de track die nu in de release staat, dan mag dat album rechtsreeks naar een plek waar het licht niet schijnt. Het geluid dat Farrah produceert kan hooguit nog gebruikt worden om kuddes olifanten op te jagen, je slaapkamer muggenvrij te krijgen of om het luchtalarm te vervangen. Een scheepstoeter is er werkelijk niks bij.

Volgens Farrah heeft ze in de teksten haar pijn en haar nieuw gevonden geluk kunnen verwerken. Poeh, zoveel pijn als het doet om dit nummer te luisteren, wens je niemand toe. Gelukkig geeft Farrah aan dat ze nu weer gelukkig is, dus hopelijk zijn die tracks ook iets beter.

Blijkbaar had Farrah ook wel door dat het nummer – subtiel gezegd – nogal slecht was, want het muziekbestand is vrij kort na het uploaden offline gehaald. Gelukkig hebben wij nog wel een site kunnen vinden waar het gejengel net voor de mysterieuze verdwijning gepubliceerd was. Oordeel zelf: is dit is toch écht de meest ge-autotunede track die je ooit gehoord hebt?