Katie goes NYFW’12

Katie Holmes, de 33-jarige actrice die momenteel in scheiding ligt met Tom Cruise, probeert haar frustratie om te zetten in een vloedgolf aan positieve energie. That’s the way we like it! Wij zien een sterke vrouw die niet bij de pakken neerzit, ze heeft haar focus verlegd en is zich volledig gaan storten op haar modelijn: ‘Holmes & Yang’. Altijd fijn als je een eigen mode lijn hebt om op terug te vallen. (Dat moeten we onthouden, ‘just in case’)

 

Holmes en Yang (opgericht in 2009), Holmes uiteraard gebaseerd op de achternaam van Katie en Yang afkomstig van Katie’s ‘longtime friend’ en stylist Jeanne Yang, zal in September 2012 voor het eerst deelnemen aan een ‘runaway’ show. Katie wilde het uiteraard meteen goed aanpakken, dus het label zal deelnemen aan niets minder dan de New York Fashion Week 2012. Met minder nemen ze geen genoegen, typisch de gedachtegang van een ware Glamourlander!

 

Het Label zal gedurende de show een aantal stukken mogen presenteren, zo bevestigde Women’s Wear Daily. De stukken zullen afkomstig zijn uit de Holmes & Yang voorjaarscollectie van 2013. Katie heeft voorlopig dus geen tijd om te gaan zitten treuren om haar vijf jaar durende huwelijk dat overboord is gegooid. Volgens een interview dat onlangs is verschenen in de Amerikaanse Elle, bevindt Katie zich in een “happy place” en gaat het lang nog niet zo slecht met de actrice.

Tijdens de NYFW staan wij uiteraard op scherp, de Holmes & Yang collectie maakt de NYFW nog net een tikkeltje interessanter. So stay in touch ;-)

 

 

Reporter: Suzanne Heesbeen
Twitter: @SUUSheesbeen