No more TomKat

Zo sprong Tom Cruise nog schaterlachend van verliefdheid op de bank bij Oprah Winfrey omdat hij eindelijk dé vrouw had ontmoet, nog geen 5 jaar later gaan Katie Holmes en Tom Cruise dan toch uit elkaar. Het koppel trouwde in november 2006, en niet lang daarna kregen zij hun dochtertje Suri. Het leek zo’n perfect gezinnetje! Holmes heeft de scheiding aangevraagd en het is nog niet bekend waarom de twee uit elkaar gaan. De media vroeg zich de laatste tijd al af waarom Katie en Tom zoveel afzonderlijk werden gezien. In februari werden het stel namelijk voor het laatst samen gespot. Op de premiere van Rock of Ages, de nieuwste film van haar toekomstige ex-man, was Katie ook niet aanwezig. Nu is dus duidelijk waarom.

 

De advocaat van Katie laat weten dat het een “persoonlijke kwestie is van Katie en haar familie”. Verder wil hij er niets over kwijt.
Voor Tom wordt het zijn derde scheiding. Hij trad al eerder in het huwelijksbootje met Mimi Rodgers en later met actrice Nicole Kidman. Met Nicole heeft Tom twee geadopteerde kinderen.

Katie zou volledige zeggenschap over hun 6-jarige dochtertje willen. Veel mensen zijn verbaasd over de stap van Katie. Hoewel Katie volledig in de ban van Tom leek te zijn en zij in de afgelopen vijf jaar al haar sprankelende glans had verloren, leek het er op dat het koppel toch gelukkig was. We zullen ongetwijfeld binnenkort meer te weten komen over deze showbizz scheiding.

 

Reporter: Linda Vissenberg

@linlicious