Karim: Most Fashionable Footballer

Deze week vond bij Special Sports de bekendmaking plaats van Most Fashionable Footballer 2012, een initiatief van het magazine Esquire. Zoals ieder jaar waren ook dit jaar weer negen fashionable voetballers uit de Nederlandse Eredivisie genomineerd voor deze prestigieuze titel. Een vakjury koos Karim El Ahmadi (Feijenoord), Derk Boerrigter (Ajax), Nemanja Gudlj (NAC), Jan-Arie van der Heijden (Vitesse), Frank van Mosselveld (RKC Waalwijk), Rydell Poepon (De Graafschap en nu Ado Den Haag), Adil Ramzi (Roda JC), Stefano Lilipaly (FC Utrecht) en Nick van der Velden (NEC) tot de meest modebewuste voetballers van Nederland. En als het over fashion en voetballers gaat, staat Glamourland natuurlijk vooraan.

Tijdens een gezellige avond werd uiteindelijk door de hoofdredacteur van Esquire, Arno Kantelbergen en presentatrice Jasmine Sander, de winnaar bekendgemaakt. Dit was Karim El Ahmadi die speciaal voor dit event was overgevlogen uit Birmingham omdat hij dit seizoen uit komt voor Aston Villa. En dat was zeker de moeite waard, want als winnaar ontving hij een fantastisch horloge van Tag Heuer, aangeboden door Schaap en Citroen. Ook mag hij zijn eigen Metro Sneaker gaan ontwerpen. Hoe fashionable en glamorous is dat?!!

 

Het was inmiddels de vierde keer dat dit fashionable event werd gehouden. Eerdere edities werden gewonnen door Evgeniy Levchenko, Kurt Elschot en Demy de Zeeuw. Na de officiële uitreiking barste het feest in Special Lounge los en ging tot in de late uurtjes door. Wij zijn echter op een fashionable tijd, met goodybag, huiswaarts gekeerd.