The Kardashian story continues..

Today is a good day to tell the truth, althans dat heeft Myla Sinanaj voor vandaag op de planning staan!

Myla, de huidige vriendin van de ex-husband van Kim K. mag vandaag haar verhaal doen voor de rechter. Achter gesloten deuren zal haar verklaring vastgelegd worden op tape. Myla is vastberaden en zal niet stoppen voor ze Kim omver heeft geworpen: ‘Kim is a cruel bitch!’, aldus Myla.

Onze kleine Kardashian heeft de dag van de verklaring opzettelijk vandaag laten plaats vinden als we Myla moeten geloven. Het is vandaag namelijk exact een jaar geleden dat het ‘droomhuwelijk’ van Kim en Kris realiteit werd. Als dit tegenwoordig de definitie is van een ‘droomhuwelijk’ kunnen we het huwelijk beter inruilen voor een shoppingtrip, dat zal ons tenminste nooit teleur stellen ;-)

 

Kris probeert  uit volle macht een nietigverklaring te krijgen op basis van fraude. Kris is van mening dat hij is voorgelogen: ‘Kim, heeft nooit van mij gehouden, ze deed het enkel voor de kijkcijfers.’, zegt hij. Myla zegt dat Kris – die ook flink heeft verdiend aan de reality serie en voornamelijk ook aan de weddingspecial – het nooit eens is geweest met al die camera’s in hun leven, sterker nog: hij had er een hekel aan.. Of we dat kunnen geloven is natuurlijk maar de vraag.

De roze wolk waar Myla en Kris zich op horen te bevinden, lijkt door al het drama een stuk gauwer te worden. Myla heeft onlangs haar vriendinnen al verteld dat de relatie tussen haar en Kris ‘dood’ is. Myla is van mening dat ze niets meer te verliezen heeft op het gebied van Kris en zal dan vandaag dan ook enkel de waarheid vertellen. Of dit nu ten goede is van Kris of niet..

Maar de ‘waarheid’ van Myla, bevat ook wat leugens. Onlangs heeft ze namelijk beweerd zwanger te zijn van Kris, maar niet veel later kwam ze hier alweer op terug. Het is te hopen voor het gerechtshof dat ze onder ede wel ‘nothing but the truth’ zal vertellen.

To be continued..