Kamer 303 van Claudia Schoemacher

In mei verschijnt Kamer 303 van Claudia Schoemacher. Deze prikkelende erotische roman met autobiografische elementen speelt zich af in het Nederlandse medialandschap, en zit vol sappige inside information…

 

303

Foto: Gilbert Vogt

 

Georgia Lucas (29) is persvoorlichtster bij ICU, het machtigste mediabedrijf van Nederland. Na elf jaar is de relatie met haar jeugdliefde voorbij en stort zij zich vol overgave op haar werk. Als nieuwe single verft ze haar blonde haren uitdagend rood, maar ’s avonds valt ze na het verplichte uurtje fitness in de sportschool toch alleen in slaap. Haar voorspelbare leventje verandert totaal wanneer ze de opdracht krijgt perscontact te worden voor Alexander Wolf: de meest gevreesde presentator van medialand. Langzaamaan wordt Georgia meegezogen in een bloedstollende seksaffaire en een gevaarlijk spel tussen macht en misdaad.

 

Claudia Schoemacher – Foto: Gilbert Vogt

 

Claudia Schoemacher (1970) debuteerde in 2010 met haar autobiografie Kind van de onderwereld. In 2012 was zij als coach te zien in het programma Je ouders in de lik (TROS). Claudia studeerde Communicatie en was eigenaresse van public relations-bureau C-pr. Daarvoor was zij jarenlang persvoorlichter. Zij is getrouwd met cosmetisch arts Robert Schoemacher en moeder van dochter Livia (5).

 

Na het succes van Vijftig tinten grijs hebben wij van Glamourland ook grootse verwachtingen voor dit boek. Alvast een tip voor moederdag!