Juwelen voor het goede doel! Fiona Hering ontvangt de eerste ‘Tirisi Charity Bracelet for Orange Babies’

Driemaal hoezee, want de P.C. Hooftstraat heeft er een nieuw pareltje bij! Ditmaal geen kersverse boutique maar een pas gemaakt bijzonder item: Schaap en Citroen heeft samen met Orange Babies een opvallende limited edition armband uitgebracht. De naam van de eye-catcher? Tirisi Charity Bracelet for Orange Babies.

 

Glamourland

Foto: Schaap en Citroen

 

Voorafgaand aan de officiële opening van Vogue Fashion’s Night Out nam Fiona Hering, ambassadeur van Orange Babies, het eerste exemplaar van de armband in ontvangst. Dat gebeurde natuurlijk niet zonder een goed partijtje met de nodige bubbels.  Onder het genot van dit bruisende godenwater en de nodige canapees  spraken wij Juliette Vossen. Deze ware society lady vertelde dat ze als eerste een armband van de serie heeft gekocht. Niet alleen voor het goede doel, maar ook omdat hij zo goed bij één van haar serie Hermès tassen past. Jawel! Zo is het maar net.

 

Glamourland Schaap Citroen Orange Babies Juliette Vossen

Foto: Schaap & Citroen

 

Deze gelimiteerde ‘Charity Bracelet’ is in samenwerking met Schaap en Citroen uitgebracht. Van de verkoopprijs van € 275,- gaat € 100,- naar Orange Babies. Niets bladgoud, niets plastic steentje: een volledig gouden bedeltje met een echte diamant.