Juweel der juwelen: Opening Schaap & Citroen Flagship Store

Marilyn raakte met haar liedje al heel wat jaren geleden de juiste snaar: ‘diamonds are a girls best friend!’ Want, geef stiekem toe: willen we allemaal niet in de rondte lopen met zo’n prachtig fonkelend sieraad? Voor ons van Glamourland geldt er voor het aanschaffen van een nieuw maatje maar één topadres: Schaap & Citroen. En, ja, kwam dat even als geroepen: afgelopen donderdag vierde het juweliershuis onder grote belangstelling van de pers, leveranciers, zakenrelaties en gewaardeerde klanten de opening van haar flagship store in de P.C. Hooftstraat 51. Wij waren erbij.

 

Glamourland Familie Martens

Familie Martens (directie Schaap en Citroen) – Foto: Michael Graste

 

Schaap & Citroen kent een zeer uitgebreide collectie aan Internationale horloge- en juwelenmerken, maar er is méér! De indeling van de twee verdiepingen kenmerkt het state-of-the-art juweliershuis perfect: in de flagship store vind je namelijk unieke elementen zoals een lounge met bibliotheek, bar en sfeerhaard. Overbodig om te zeggen maar waar: in zo’n winkel huppelt men niet dagelijks naar binnen.

 

Glamourland parels

Parels van juweeltjes – Foto: Michael Graste

 

Schaap en Citroen breidt met de komst van dit nieuwe juweliershuis ook haar merkenportfolio uit in de P.C. Hoofstraat 51. En ja, wat zullen we zeggen: de nieuwe namen in het rijtje stemmen ons van Glamourland uiterst content. De collectie wordt uitgebreid met de volgende stralende merken: Cartier Haute Hologerie, Girard Perregaux, Lebeau Courally, A. Lange und Söhne, Panerai, Roger Dubuis, Pasquale Bruni, Casato, Marco Bicego, Vainard en Vertu.

 

Glamourland François-Léon en Erieke Kuitert

Directeur François-Léon Van der Velden en Hoofdredactrice Erieke Kuitert – Foto: Michael Graste

 

Glamourland Joop Braakhekke en gezelschap

Joop Braakhekke en gezelschap – Foto: Michael Graste

 

Wij van Glamourland zijn ervan overtuigd dat de Flagship Store een oprechte aanwinst is voor de P.C. Hooftstraat. En wat voor één. Een juweeltje in de fijnste klasse!

 

Glamourland Hans Goossens en Louis en Susanna Klibansky

Hans Goossens & Louis en Susanna Klibansky – Foto: Michael Graste