Justin Bieber maakt het GOOI onveilig

Met zijn laatste album Purpose weet Justin Bieber in één klap van tieneridool naar volwassen artiest te gaan. Niet slechts zoete liefdesliedjes, met zijn strakke popsongs en hiphopbeats is ook menig volwassene fan van zijn muziek en kunnen zij hier inmiddels openlijk voor uitkomen. Yes, Justin Bieber is hot! Waar de wereldster deze week in Nederland verbleef? In het Gooi waar hij zijn rust en privacy kon vinden. Ook hij weet het bosrijke maar glamoureuze pareltje van Nederland te vinden en huurde de voormalige villa van Patrick Kluivert in Laren.

 

Justin Bieber maakt een praatje met zijn fans op de Houtweg in Laren

 

Wij van Glamourland waren door het management uitgenodigd om aanwezig te zijn bij Justin’s Purpose World Tour in het Gelredome en liepen op het VIP-deck direct al een paar bekende Beliebers tegen het lijf. Zo spotten we Nicolette van Dam, prins Bernhard van Oranje, Bridget Maasland, Enzo Knol en Saar Koningsberger swingend op zijn beats.

 

belieber-nicolette

belieber-prins-bernhard

belieber-bridget

belieber-enzo

 

En de show? Dat was een waar spektakel. The Knocks warmde het publiek op en voordat Justin Bieber opkomt zijn al de eerste meisjes onwel geworden en uit het publiek gehaald. Bij de eerste beats van Justin explodeert de zaal. De Canadese superster zweeft in een glazen kooi boven het podium.

 

De opening van de Purpose World Tour afgelopen zaterdag in het GelreDome

 

Met zijn vele dansers, wisseltrucs op het podium, regendouche in een wit t-shirt (hot, hot!) en zelfs een gigantische zwevende trampoline, waarbij we worden getrakteerd op een paar salto’s van Bieber en één van de beste choreo’s, is het een wereldshow van jewelste. De kritiek dat hij niet alles live zong werd meer dan goed gemaakt met een dansshow waar menig wereldster nog een puntje aan kan zuigen. Bieber heeft zijn Purpose gevonden.