Justin Bieber gevraagd voor film ’Fifty shades of grey’

De wereldwijde bestseller ‘Fifty shades of grey’ van de schrijver E.L. James wordt verfilmd. En niemand minder dan Justin Bieber is gevraagd om de rol van Christian Grey te spelen.

Voor wie de hype heeft gemist: 50 tinten grijs gaat over een jonge onbevangen literatuur studente Anastasia Steele. Zij komt onverwachts in aanraking met de charismatische en mysterieuze miljardair Christian Grey. Zij is direct door hem betoverd, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt. Vanaf dat moment laat Christian Grey Anastasia geen moment met rust.

    Foto: telegraph.co.uk

Het tieneridool vertelt in de Britse talkshow van Jonathan Ross dat hij door de producenten gevraagd is om de personage van Grey te spelen. Justin Bieber wil graag onder het oudere publiek serieus worden genomen. Voor de Bieber fans is dit een droom die uitkomt. De lezers van het boek denken daar anders over. Zij vinden hem niet geschikt om de rol van de dominante SM- liefhebber Grey te spelen.

Zijn vriendin Selena Gomez liet eerder dit jaar weten niet als Anastasia Steele in de film te willen verschijnen. “Ik weet dat ik risico’s neem, maar ik denk niet dat ik dat zou kunnen doen! Dat zou een beetje te veel voor me zijn. Ik denk dat een ouder iemand die rol zou moeten spelen”, zei de 21-jarige actrice in juni tegen MTV News.

Of de popster daadwerkelijk de rol van Christian Grey gaat vertolken is nog niet bekend. Dus houd Glamourland in gaten voor meer Bieber nieuws!