Julio Iglesias jr trouwt model Charisse Verhaert

Julio Iglesias junior, de oudste zoon van de Spaanse zanger Julio Iglesias is afgelopen zaterdag met het Antwerpse model Charisse Verhaert getrouwd. Na ruim zeven jaar daten gaven ze elkaar het ja-woord.

 

De bruiloft vond plaats op het wijndomein El Rincon eigendom van Carlos Falco. De bruid droeg een creatie van ontwerper Manuel Mota. Bij de plechtigheid mocht er geen media aanwezig zijn omdat het een besloten familiegebeuren moest worden. Er gaan echter wel geruchten rond dat de foto’s van het stralende paar exclusief verkocht zijn aan het Spaanse tijdschrift Hola!

Bij de ceremonie waren ruim 70 gasten aanwezig waaronder de moeder en de vader van de bruidegom, Isabel Presyler en zanger Julio Iglesias. Een grote afwezige was zijn broer Enrique Iglesias, hij kon vanwege diverse verplichtingen niet aanwezig zijn. Sommige beweren dat de afwezigheid van Enrique Iglesias te wijten is aan problemen met zijn vader.

Het gelukkige paar pendelt tussen Miami, Los Angeles en België. In 2005 vertrok Charisse naar de Verenigde Staten om te werken voor het agentschap Ford Models. Zij is werkzaam bij topmerken L’Oreal en Chanel en leerde Julio in Miami kennen. Julio presenteert, is model en nam deel aan de Amerikaanse versie van Sterren dansen. In een interview vertelde Charisse: Toen ik Julio ontmoette, wist ik niet wie zijn papa was. Daar kwam ik pas enkele maanden later achter’. ‘Mijn mama vertelde dat Julio Iglesias vroeger bekendstond als vrouwenversierder. Gelukkig is zijn zoon niet zo’n charmeur.

Glamourland wenst het kersverse paar heel veel geluk en voorspoed toe!