Jongens, het wordt een ruige “Louboutin” winter!

De dagen worden korter, de eerste vrieskou begint op te zetten… Yep, Koninkje Winter staat weer voor de deur. Maar het aanbreken van een nieuw seizoen, betekent voor Glamourland ook het aanbreken van een nieuwe periode vol nieuwtjes en modeverrassingen. Deze keer een verrassing met een opvallende rode zool.
Dus jongens, trek je stoutste schoenen maar aan en begin alvast te sparen voor het laatste nieuwe snoepje van de rode-schoen-zool-God Christian Louboutin, namelijk het splinternieuwe Vikram-model!
 
 

Foto: christianlouboutin.com

 

 

Deze stoere schoen met zijn stalen neus maakt deel uit van de herfst-/wintercollectie 2012 van Christian Louboutin. Het Vikram-model is uitgerust met fijn zwart suède en zwart lakleer, afgewerkt met metalen gespen en natuurlijk de typische rode zool.
En als kers op de taart is dit model ook voorzien van een stijlvolle stalen tip, voor de perfecte ruige look.
 
 

Foto: christianlouboutin.com

 

 

Wij denken alvast dat dit een perfecte manier is om de koude winter schaakmat te zetten. So get the look en ga helemaal wild!

Maar wij waarschuwen je wel: dit roodgezoolde schatje heeft natuurlijk zijn prijs. Dit paar kan de jouwe worden voor $ 1150. Voor ons is het alvast duidelijk: Let the winter begin!