Johnnie Walker meets McLaren Mercedes

Whisky liefhebbers opgepast, wij van Glamourland hebben weer een pareltje voor jullie opgevist in het nieuwe jaar. Ontsprongen uit het creatieve meesterbrein van de Johnnie Walker “Master blender”  Jim Beveridge, presenteren wij je hier een unieke variant en een werkelijk verzamelobject voor de echte fans. Deze exclusieve Johnnie Walker Vodafone McLaren Mercedes Edition is een exclusieve en zeldzame mix van ongekende malt- en graanwhisky’s. Deze speciale uitvoering, waarvan de formule gebaseerd is op de voorkeuren van de 2009 F1-wereldkampioen Jenson Button, is slechts beperkt tot een productie van 25 flessen en vormt een indrukwekkend eerbetoon aan het McLaren-Mercedes F1-team van de laatste 8 jaar. Als officiële sponsor zet Johnnie Walker zijn team bij deze eens in de bloemetjes.

glamourland

Foto: www.johnniewalker.com

Dit paradepaardje van Johnnie Walker en Jenson Button is geprijsd op £ 30 000 en zal enkel worden verkocht op exclusieve uitnodiging in het Shanghai Johnnie Walker House, de eerste Johnnie Walker vestiging buiten Schotland. Bovendien zal elke eigenaar van deze exclusieve fles de kans krijgen om de F1-wereld zelf te ervaren, via de Johnnie Walker Step Inside the Circuit experience met Vodafone McLaren Mercedes. Kortom, een adrenaline rush in stijl met een unieke behind-the-scenes toegang.

Om deze unieke Johnnie Walker mix te creëren, bracht Jenson Button daadwerkelijk een bezoekje aan het Johnnie Walker House in Shanghai. Hier werd hij zorgvuldig begeleid door Nick Morgan, blending expert en het hoofd van Whisky Outreach Diageo, om zo de ultieme blend te ontdekken. Het resultaat laten wij aan jullie om te oordelen.

glamourland

Bron: www.johnniewalker.com

Aangezien de Johnnie Walker Limited Editions werkelijk stuk voor stuk juweeltjes zijn, trekken wij deze nieuwe variant zeker niet in twijfel. Om af te sluiten met de wijze woorden van Raymond Chandler “There is no bad whiskey. There are only some whiskeys that aren’t as good as others.”