Jo Malone verovert Amsterdam

Na bijna elke grote stad in de wereld al te hebben veroverd, kon Amsterdam natuurlijk ook niet ontbreken. Jawel lieve Glamourlanders, Jo Malone, opgericht in London, heeft ook onze hoofdstad weten te veroveren met haar nieuwste boutique in de Bijenkorf. Afgelopen dinsdag vond de opening plaats waar society en bekend Nederland niet ontbrak. Zo waren Ans Markus, Marly Van der Velden, Brigitte Nijman, Inge Ipenburg, Liza Sips, desginerzusjes Spijkers, Leco Zadelhoff en Leontine Borsato getuige van dit geurenavontuur. Uiteraard was vastgoedkoningin Christine Kroonenberg ook weer van de partij.

 

Glamourland Christine Kroonenberg  Glamourland Inge Ipenburg

Christine Kroonenberg en Inge Ipenburg – Foto’s: Jo Malone London

 

Wat er nu zo bijzonder aan het Britse Jo Malone is krijgen we al bubbelend te horen van Debbie Wild, director of fragrance & lifestyle. Zo komen we te weten dat je deze unieke geuren kunt samenstellen, geheel naar eigen wens. In slechts drie woorden ‘Tailor your scent’ wordt deze nieuwe dienst in huize Malone genoemd. Met een exclusief assortiment van 21 verschillende geuren bieden ze deze op maat gemaakte luxe aan. Wij zijn er achtergekomen dat we bij een romantische date een zwoel luchtje verkiezen. Bij een allerdaagse high-wine gaan we voor heerlijk fris.

 

Glamourland Jo Malone  Glamourland Spijkers en Spijkers

Morris & Liza Sips en rechts de zusjes Spijkers – Foto’s: Jo Malone London

 

De geuren zijn tijdloos en elegant, geïnspireerd op charme, humor en eigenzinnigheid. Daarnaast zijn er ook nieuwe verfijnde sensaties verkrijgbaar waar je intens verliefd op wordt: London Rain en Silk Blossom, maar ook de moderne klassieker Lime Basil & Mandarin is adorable. Je reukzintuig was nog nooit zo geprikkeld. Aan de verpakking is ook gedacht, ze doen dit met de nodige vakkundigheid. Jawel, je kunt er mee thuiskomen.

 

Glamourland Ans Markus  Glamourland Jo Malone London Boutique

Foto’s: Jo Malone London

 

Naast een wereld van mooie geuren, heeft Jo Malone meer te bieden. Zo kun je jezelf trakteren op geurkaarsen voor doordeweeks en bodycreams voor op de zondag. En voor degene die er helemaal niet genoeg van kan krijgen kun je terecht voor een hand- en armmassage in de Tasting Bar. Al met al zeker een bezoekje waard dus.