Jeroen van der Boom presenteert De Beste Liedjes…

De Beste Liedjes Van… is een nieuw muziekprogramma van zanger en presentator Jeroen van der Boom, dat vanaf zaterdag 13 april bij SBS6 te zien zal zijn. In dit tv-programma ontvangt Jeroen, van achter zijn piano en met zijn band, iedere week een bijzondere muzikale gast. Samen met zijn gasten richt Jeroen zich op een gemeenschappelijke passie, namelijk ‘De liefde voor muziek’. De Beste Liedjes Van… komt naast de talentenjacht Bloed Zweet en Tranen, die hij ook zal gaan doen.

 

Foto: Gilbert Vogt

 

In twee verschillende uitzendingen staan zangers Gerard Joling en Ben Saunders centraal in het programma. We komen alles te weten van de hoofdgasten op muzikaal gebied. Waar liggen hun passies…..wie bewonderen zij…..maar vooral heel veel muziek van eigen repertoire. Maar ook andere prachtige bekende nummers worden uitgevoerd door deze hoofdgasten en alsof het nog niet genoeg is, is er ook nog een special guest appearance. In de uitzending van Joling is dat Jamai Loman en bij Saunders is dat George Baker.

 

Foto: Gilbert Vogt

 

De volgende gasten staan op de planning: Het Goede Doel, René Froger, Waylon en Glennis Grace. De eerste uitzending is zaterdagavond 13 april vanaf 23.00 uur op SBS6. Wij van Glamourland zijn erg benieuwd naar dit swingende programma!