Jennifer Hoffman promoot hip snowboardjack

Dames opgelet! Je kunt er deze winter lekker warm bijlopen, èn ook nog eens het goede doel Female Cancer Foundation steunen. Hoe je dat doet? Door de speciaal ontwikkelde jas van Protest Boardwear te kopen.

 

De ambassadrice van Female Cancer Foundation, niemand minder dan Jennifer Hoffman, is erg enthousiast. Zij trok het stoere jack maar al te graag aan voor een fantastische fotoshoot om de jas onder onze aandacht te brengen. Wij van Glamourland zijn fan!

 

Glamourland

Foto: Protest Boardwear

 

Jennifer: “Deze fotoshoot vind ik een uitstekende kans om de unieke samenwerking tussen de Female Cancer Foundation en Protest te promoten.” Ook eigenaresse van Protest, Caroline Dekker, is blij met de samenwerking. “Te gek dat we dit voor elkaar hebben gekregen. Wij hebben al een bedrag van 30.000 euro gegarandeerd en overgemaakt naar de Female Cancer Foundation.”

 

Glamourland

Foto: Protest Boardwear

 

Dit snowboard jack, met subtiele details die verwijzen naar de foundation, is natuurlijk ontzettend fashionable als jij boven op de piste staat om vervolgens naar beneden te boarden. En ook aan de kapstok in de après-skihut zal deze jas de hipste zijn. Dat je met dit item het goede doel steunt, is nóg een erg goede reden om je portemonnee tevoorschijn te toveren.

 

Bij elke verkoop van een jas worden er namelijk vijf levens gered. De Female Cancer Foundation gaat te werk met een effectieve screenings- en behandelmethode. Al 1 miljoen vrouwen in ontwikkelingslanden zijn voorgelicht. Maar liefst 300.000 vrouwenlevens zijn al gered door dit project. Wij van Glamourland zeggen: “Good job!” Aanschaffen dus die jas!