Je Valentijntje vergeten? De top 10 goedmakertjes

Veertien februari was voor velen de meest romantische dag van het jaar. Maar vele Glamourlanders hebben natuurlijk een overvolle agenda en wij begrijpen heus dat je wel eens iets vergeet. Je Valentijn zal hier alleen een stuk minder begrip voor hebben. Voor een goedmakertje zorgen is dan het enige dat erop zit en een standaard flesje champi zal vast niet meer voldoende zijn. Wij van Glamourland geven wat tips, want ja wat geef je iemand die alles al heeft? Dit lijstje bevat de 10 meest geschikte kado’s om het hart van jouw Valentijn terug te winnen!

 

10. Shine bright like a diamond
Wij van Glamourland vragen ons af of dit nu wel het meest ideale cadeau is. We willen namelijk niet dat jouw liefje denkt dat ze nu een hoofd als een oude krant heeft. Carita’s anti-aging crème bevat diamantpoeder die collageenverlies tegen moet gaan. Je zult wel diep de buidel in moeten, een potje van deze beauty-crème kost ruim €550,-.

 

Glamourland Diamond-cream

Foto: Carita

 

9. Louboutin heeft er lak aan
Mocht jouw Valentijn al in het bezit zijn van een paar Louboutin schoenen, dan is het wellicht een idee haar deze matchende nagellak cadeau te doen. Het beroemde schoenenmerk heeft deze Rouge Louboutin Starlight nagellak op de markt gebracht omdat deze exact dezelfde kleur heeft als de iconische rode zolen van een paar Loubi’s. Mocht ze zelf het geld niet hebben voor Louboutins, dan kan ze wellicht de onderkant van haar eigen schoenen rood lakken. Scheelt in de portemonnee! Het flesje nagellak kost €600,- en voor dat geld krijg je het ook nog eens in een glitter origami doosje. Dat geeft de doorslag.

 

Glamourland Louboutin

Foto: Louboutin

 

8. Vicky, hou jij m’n tassie effe vast
Fashionista Victoria Beckham heeft al een tijd haar eigen kledinglijn, maar voegt daar nu ook de ‘Gold Toned Box Clutch’ aan toe. Jouw Valentijn zal de show stelen op ieder event, dus grijp je goldcard uit je knip! Het kleine gouden handtasje verlaat de winkel voor €3.600,-. Geen geld.

 

Glamourland Victoria Beckham clutch

Foto: Victoria Beckham

 

7. Elke vrouw wil een liefdesaffaire met Louis
Verwen jouw Valentijn met een krokodillenleren handtas van Louis Vuitton. De Capucines MM heeft haar naam te danken aan de straat in Parijs waar Vuitton zijn eerste winkel opende. Het is een klassieke handgemaakt model dat iedere vrouw maar wat graag aan haar collectie toevoegt. Wij van Glamourland duimen dat onze Valentijn gespaard heeft en ons mee neemt naar Parijs om dit tasje persoonlijk op te halen. Wij nemen ook genoegen met een bestelling in de webshop, de tas kost een kleine €5200,-.

 

Glamourland Louis Vuitton

Foto: Louis Vuitton

 

6. Chanel wie?
Vergeet No. 5 en al die andere luchtverfrissertjes. De ‘Signora Eleganza Unique’ is een heerlijk parfum getrokken uit grapefruit, peer, patchouli en wit leder. Beter nog, het parfum van € 37.500,- word geleverd in een fles van kristal met een dikke dop uit puur goud en een gouden plaque met 4 diamanten. Je kunt er dus ook nog eens een verlovingsringetje van laten maken.

 

Glamourland parfum

Foto: Signorina Eleganza

 

5. Er is altijd tijd, voor Chopard
Voor €40.000,- kun je natuurlijk een prachtige antieke staande klok kopen, maar niet iedere Valentijn loopt warm voor Engels antiek. Gelukkig heeft Chopard de oplossing. Wij van Glamourland zijn van mening dat een horloge altijd goed is, helemaal wanneer deze gemaakt is van 18 karaats rosé goud en er diamanten in het spel zijn. Mocht je jouw Valentijn alsnog met een ontbijt op bed willen verrassen dan zouden wij nog snel naar de winkel rennen om het ‘Happy Sport Medium’ horloge te kopen!

 

Chopard

Foto: Chopard

 

4. Geketend in goud
Marilyn Monroe zong ooit dat Diamonds een ‘Girls best friend’ zouden zijn. Hermès voegt zich volledig bij haar mening en komt daarom met een prachtig sieraad. Als het aan ons van Glamourland ligt gaat iedere vrouw met een Hermès Birkin Bag om de ene arm en een armband om de andere, en als het nog even kan een mooie sjaal van het beroemde merk om de hals. Het Alchimie armbandje kost slechts €140.000,- maar daar krijg je een hoop voor terug. Puur goud, bezaait met 568 diamanten.

 

Glamourland Hermes Alchimie

Foto: Hermès

 

3. ‘Schat, doe jij de boodschappen?’
Ja hoor, dat mag je best vragen als jij jouw valentijn een Aston Martin Vanquish cadeau hebt gedaan. Wel oppassen met parkeren, een deukje loopt al snel in de papieren. Het instapmodelletje verlaat de showroom voor €275.000,- maar wat zegt nu beter ‘Ik hou van je’ dan een Aston… Nou?

 

Glamourland Aston Martin

Foto: Aston Martin

 

2. Club l’amour
Wij van Glamourland zijn niet vies van een balletje slaan. Deze Valentijn editie ‘Apollon’ golfclub is genummerd en er staan 2 rode hartjes in gegraveerd. Heb jij een partner met een voorliefde voor ballen? Wees er snel bij, er zijn slechts 19 stuks van gemaakt.

 

Glamourland golfclub

Foto: Valgrine

 

1. All aboard The World
Instappen! 1e klas is zó blasé. Koop daarom je eigen appartement op cruiseschip ‘The World’. Wees er snel bij, zoveel zijn er niet meer beschikbaar. Waan je een koning en koningin in dit drijvende paleis. Dit jaar zal het schip de trossen los gooien en onder andere aanmeren bij de Seychellen, de Malediven en zelfs langs Antarctica. Gelukkig hoef je het niet koud te krijgen vanuit je panorama hut! Het goedkoopste appartement zal €1 miljoen op moeten brengen.

 

Glamourland The World

Foto: The World