James Bond, man with the golden nagellak.

Wie heeft er nooit met de gedachte gespeeld om een keer een geheim agent te mogen zijn, iedereen toch? maar de meeste dames (en sommige heren) zijn toch wel bang om hun perfect gemanicuurde nagels te breken.

O.P.I. komt daavoor met geweldig nieuws: ter ere van het 50 jarig bestaan van film held James Bond en de promotie van de nieuwe James Bond film “Skyfall” heeft O.P.I. een limited edition op de markt gebracht, een gouden flesje met 18 karaats gouden flakes er in die je dan direct op je nagels kunt aanbrengen of over een andere nagellak kleur voor een spannend resultaat….Heeft deze nieuwe lak ook een een naam, horen wij je denken? Ja heeft ie en met een James Bond thema natuurlijk, THE MAN WITH THE GOLDEN GUN !!!

(foto: O.P.I.)

Tijdens een Hollywood event werd deze lak aan de sterren kado gedaan maar dan wel alleen in een 22karat versie natuurlijk. De film Skyfall zal rond November te zien zijn maar de nagellak is al verkrijgbaar vanaf Oktober zodat je mooi op tijd je nagels kunt doen voordat je naar de film premiere gaat als een echte “GOLDFINGER”


(foto: O.P.I.)

Nog een leuk bijkomend nieuwtje is dat Daniel Craig die de geheimagent 007 weer vertolkt in de nieuwe film geen martini meer besteld maar een Heineken biertje, en daar mogen we natuurlijk als Nederlanders weer erg trots op zijn….I WILL HAVE A HEINEKEN, TO SHAKE THE EXPERIENCE zouden wij dan zeggen ;)