It’s a girl!

Kourtney Kardashian en haar immer vriendelijke en vooral zo beheerste (ahum) Scott Disick hebben zondagochtend een dochtertje gekregen. Voor Scott en Kourtney is dit hun tweede kindje. Kourtney is bevallen in het bekende Cedars-Sinai Medical Center. De jongste telg heeft wel een heel bijzondere naam meegekregen: Penelope Scotland Disick. Dat Penelope en Disick snappen we nog wel. Maar Scotland?! Wat is er tegenwoordig mis met gewone namen? Hoewel we na namen als “Apple” en “Tiger Lilly” eigenlijk al wel wat gewend zouden moeten zijn, is dit wel weer een naam in het rijtje celebs gone wild. Hoe leg je dit uit op de basis school?

 

Moeder en dochter maken het gelukkig goed en de bevalling is voorspoedig voorlopen. Gelukkig voor Kourtney was het kleintje geen tienponder, maar een bescheiden 7 pond en 70 gram. Keurig op gewicht dus.

Uiteraard wilde mommager Kris ook iets vertellen over de geboorte. Volgens haar was het een gemakkelijke bevalling en lijkt het kleintje sprekend op haar grote broer Mason.

 

Foto: Kourtney Kardashian

In de afgelopen maanden was heel de showbizz wereld al in opperste staat van paraatheid om maar niets te missen van het aankomende babygeluk. Dat de Kardashians goed zijn met de media was al algemeen bekend, de zwangerschap werd dan ook behoorlijk uitgebuit om het spaarbankboekje van Penelope vast te vullen. Geen sneue Zilver Vloot voor deze kleine dus. In mei dit jaar hielden de Kardashians nog een enorme babyshower, waar behalve een buslading pers ook een enorme hoeveelheid celebs was uitgenodigd. Voor de Kardashians geen kleine, intieme feestjes met zelfgemaakte luiertaarten, maar gewoon een enorme poolparty met tot de nok toe gevulde (gesponsorde) giftbags. En tussendoor gezellig met de hele familie poseren voor de paparazzi. Ach, ieder zijn ding. ;-)
Of ook de bevalling zal worden uitgezonden, is nog niet bekend. Scott heeft in ieder geval weer met de handycam een gezellig filmpje in elkaar geknutseld, maar of en wanneer we de beelden hiervan in HD onder ogen krijgen, is dus nog even afwachten. Wat ons betreft houden de Kardashians dit soort filmpjes gewoon gezellig voor bij het kerstontbijt, niet álles hoeft met de buitenwacht gedeeld te worden.

 

Reporter: Marylou
Twitter: Marylou_h