Intiem overnachten met 210th in De l’Europe

Met het zoetsappige valentijn in zicht, lanceerde hotel De l’Europe en het exclusieve, erotische lifestyle merk 210th afgelopen donderdag een bijzondere en intieme samenwerking. Wij van Glamourland werden uitgenodigd in een unieke suite van het vijfsterren de l’Europe, om kennis te maken met het concept ‘A Love Affair’.

 

Onder het genot van een heerlijk glaasje bubbels presenteerde de charmante Sofie Rockland, vrouw achter 210th, haar exclusieve pleasure boxes, ofwel ‘pretdozen’. Een prachtige klassieke doos, gevuld met de meeste luxe erotische accessoires voor hem én haar. Tijdens de presentatie prees sales en marketing directeur Vincent de Croock van De l’Europe het samenwerkingsverband dat tot stand kwam door een gemeenschappelijke visie van 210th en het exclusieve hotel.

 

Glamourland 210th

Foto: Brenda de Vries

 

‘Wij hebben dit tijdstip is gekozen omdat we de Valentijnsmaand bijna ingaan. Uit onze beginnende samenwerking zijn 2 prachtige pakketten gekomen. Zo is er een Valentijns variant, dat de hele maand februari exclusief aangeboden zal worden.’

 

Wij van Glamourland zijn natuurlijk gek op exclusieve deals, en wie houdt er nu niet van een beetje spanning, helemaal in een majestueus hotel als De l’Europe.

 

De l'Europe

Foto: De l’Europe

 

Het Valentijns pakket is een kamer met een exclusieve 210th box die zal zorgen voor de spanning. De l’Europe zorgt voor onder andere chocolade, rozenblaadjes en alle romantische dingen die hier bij komen kijken.

 

Mochten jij en je lover deze Valentijn helemaal los gaan, dan bieden De l’Europe en 210th een nóg exclusiever pretpakketje aan. Het ‘provocateur pakket’: Een overnachting in de signature suite met een prachtige pleasure box, een romantische rivercruise met aansluitend diner en een transfer.

 

Glamourland 210th

Foto: De l’Europe

 

Het is een begin van een samenwerking, 2 Amsterdamse luxury brands die bij De l’Europe samen worden gebracht. Wij van Glamourland zien een romantische Valentijn tegemoet, en boeken een kamer voor het te laat is. Enfin, beter te laat dan overtijd.

 

 

Foto uitgelicht: Brenda de Vries