Intens genieten: Nespresso, what else?

Glamourland heeft goed nieuws voor alle liefhebbers van Nespresso: er zijn namelijk twee nieuwe intense smaken gelanceerd, waarbij ‘extra genieten’ ter sprake komt. Natuurlijk kunnen wij zulk koffiegenot niet voorbij laten gaan.

 

Glamourland

Foto: Nespresso.com

 

Dharkan & Kazaar
Deze uitzonderlijke smaken verdienen volgens Nespresso een 11 en een 12 voor de intense sterkte, maar dit betekent niet dat de smaken op elkaar lijken. Dharkan is een melange van Arabica’s die langzaam geroosterd zijn, waarbij de smaak aangenaam bitter is en zorgt het voor een zachte textuur. Kazaar is dan weer een melange van twee Brazilliaanse Robusta’sen een Zuid-Amerikaanse Arabica, waarbij de bitterheid krachtig is en de textuur dik en stroperig. Kazaar is een smaakvolle koffie die speciaal gelanceerd is voor de winterse koffiedrinkers. Ideaal voor het najaar dat alweer voor de deur staat.

 

Glamourland

Foto: Nespresso.com

 

Daarnaast biedt Nespresso de UMilk, een apparaat waarin de Aerroccino3-melkopschuimer geïntegreerd is en met een simpele druk op de knop een lekkere cappuccino of latte macchiato tevoorschijn tovert. Dit is nog eens genieten op z’n Glamourlands! Nespresso, what else?!