Indola Streetstyle

Tijdens de Indola Streetstyle Collection Hairshow worden de nieuwste trends op het gebied van haar en kapsels geshowd. Uiteraard is Glamourland hierbij aanwezig! Bij de entree van het event staan life size posters van allerlei verschillende looks en we komen meteen in de stemming. Als cherry on top mogen we vandaag ook een kijkje backstage nemen en al snel staan we midden tussen de visagisten en haarstylisten.

Elke haarstijl wordt compleet gemaakt met passende visagie en kleding. Bijzonder is dat de haarstijlen naadloos aansluiten op de huidige modetrends en daardoor heel toegankelijk zijn voor fashionista’s die graag een nieuwe coupe willen.

Het is bijna showtime dus begeven we ons naar de theaterzaal. Terwijl de zaal volstroomt stijgt de spanning en zodra iedereen zit gaat de muziek aan en begint de show. Begeleid door dansers komen de modellen het podium op.
De show is opgedeeld in verschillende categorieën. Colour Clash draait om colour blocking, Denim Folk gaat terug naar de jaren ’70, Urban Tribal zit vol etnische invloeden, Andro Mono draait om minimalistische androgene looks en Graphic Pop gaat terug naar de jaren ’60 en heeft Twiggy als stijl icoon.

Iedere haarkleur die je maar kan bedenken zien we voorbij komen: roze, bruin, blond, rood, zwart, koper en karamel, voor ieder wat wils. Tussendoor zijn er ook live knip- en stylingsessies op het podium, zodat je precies kunt zien hoe het kapsel wordt gecreëerd en op welke verschillende manieren je het kunt stylen.
Na de grote finale waarbij we iedereen nog een keertje op het podium zien, is er een afterparty in de lobby. Vol nieuwe inspiratie begeven wij ons tussen de menigte met een glaasje roze bubbels. Bij de uitgang heeft Indola nog een leuke goodybag klaarstaan
met daarin een haarmouse en een bounce-jelly. De perfecte afsluiting van een inspirerende avond, op naar de volgende!

Reporter: Leyla Cavusoglu
Twitter: @Magicleyla
Foto’s door: Leyla Cavusoglu