Hurks Polo Championship

Op 15 & 16 september 2012

is het weer zover: het Hurks Polo Championship! Voor het bedrijfsleven heeft het Hurks Polo Championship zich inmiddels op de kalender gevestigd als een relatiemarketing event van internationale klasse, waarbij de zakelijke top en hun relaties uit heel Nederland samenkomen. Polo spelers benoemen het toernooi als een die thuis hoort in de top drie van Europa. Het Polo Championship dat wordt gesponsord door bouw- en vastgoedonderneming Hurks groep, is een grootse afsluiter van het Nederlandse seizoen. Naast de zakelijke inslag wordt het evenement door opdrachtgevers en gasten geroemd om het familiaire karakter en de gemoedelijke, ontspannen ambiance.

Netwerken in stijl: maak kennis met polo

Polo is spectaculair, ruig en intens met tegelijkertijd glamour en elegantie horende bij de sport. Wilt u de fascinerende wereld van polo ontdekken? Ervaar het bijzondere karakter en de unieke sfeer van dit grootse polo-evenement voor €795,- (excl. BTW).

Dit complete arrangement voor 4 personen bestaat uit:

– een geheel verzorgd ontvangst. Kinderen van u en/of uw gasten tot 16 jaar (onder begeleiding) hebben gratis toegang tot het evenement. Voor kinderen is extra entertainment aanwezig.

– open bar, diverse fingerfood en snoepgerechtjes op sterrenniveau;

– een polo demonstratie: uitleg uitrusting, slagen en basisregels;

– twee spectaculaire polowedstrijden en een prijsuitreiking na afloop;

– diverse standpresentaties met de nieuwste producten voor levensgenieters;

– een goodie bag met POLO Magazine en spelregelboekje.

Er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Informatie en reserveren: www.polochampionship.nl of neem telefonisch contact op via: 040 – 245 27 45

Zoals altijd zal Glamourland weer langs de zijlijn staan om de polospelers aan te moedigen! We hopen je daar te zien. :-)

Tekst: Jesse van Hest

Reporter: Marylou