Humberto Tan lanceert exclusieve brillenlijn

Humberto Tan en Hans Anders hebben onder het label Humberto samen een brede collectie correctiemonturen en zonnebrillen ontwikkeld. De nieuwe lijn kenmerkt zich door stijlvolle, ingetogen heren- en unisex-monturen. De collectie is vanaf nu exclusief verkrijgbaar in hun winkels en via de webshop van Hans Anders. De zonnebrillen volgen in maart. Wij van Glamourland namen ze eens onder de loep.

 

Glamourland Humerto Tan Hans Anders brillen

 

Gebruik je zintuigen
De eerste Humberto-collectie via Hans Anders telt 21 stijlvolle monturen. Van een prachtig, klassiek montuur in een mooie bruine kleur tot een best heftig montuur met stevig contrast tussen een blauw frame en de pootjes. Humberto Tan heeft duidelijke ideeën over zijn collectie bij Hans Anders: “Een bril moet luxe aanvoelen en lekker zitten. Dat is belangrijk. Gebruik je zintuigen! Verder mag een bril opvallen, maar niet te veel. Ik zie een bril vooral als een verlengde of accentuering van wie je zelf bent.

 

Glamourland Humberto Tan bril

 

Stijlvol
De liefde voor mode werd de presentator met de paplepel ingegoten en leidde in 1999 tot de titel Best Geklede Man van Nederland. De afgelopen 10 jaar dingde hij elk jaar opnieuw mee voor deze eretitel. Sinds 2003 heeft hij een eigen Humberto-kledinglijn. Voor Tan zijn brillen en zonnebrillen een logisch vervolg: “Het label Humberto is inmiddels volwassen en staat voor meer dan alleen herenkleding. Een eigen brillenlijn hoort daarbij, mits de monturen passen in de look en feel van Humberto: ingetogen, stijlvol en zelfbewust.” Daar zakt onze bril van af!