Huidtips: Ga de strijd aan tegen de kou!

We kunnen er niet meer omheen, het koude en gure najaar is nu echt flink begonnen. Afscheid nemen van de zomer betekent jammer genoeg ook afscheid nemen van je zwoele zomerhuid. De laatste restjes zomerzon zijn inmiddels al vervangen door die droge en koude najaarswind die we allemaal liever kwijt dan rijk zijn. Wij van Glamourland zijn vastbesloten om de strijd aan te gaan tegen die uitgedroogde winterhuid en hebben alvast een handig lijstje opgesteld van skin protection wannahaves.

 

Make-up remover
Lancôme heeft met deze make-up remover niet voor niets de Neiman Marcus Beauty Award al jaren op rij in de wacht kunnen slepen. De sleutel tot een stralende huid begint met een schone lei, en nee een kattenwasje is heus niet voldoende hoor. De Lancôme Bi-Facil Double-Action Eye is waarschijnlijk één van de beste in zijn soort en een schot in roos. Het is licht, verfrissend en kan de hardnekkigste waterproof make-up laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zijn formule is een beetje olieachtig, maar is ideaal als vochtinbrengende crème.

 

skin

Foto: Lancome.be

 

Cleanser

Wij zijn een grote fan van reinigingsmelk. De meeste zepen maken onze huid alleen maar droger, dus wij hebben liever iets dat onze huid reinigt en hydrateert. De Sisley-Paris Lyslait Cleansing Milk met Witte Lelie is onze favoriet. Het reinigt onze huid naar behoren en verwijdert alle onzuiverheden. Als kers op de taart is deze reinigingsmelk ideaal voor de droge en gevoelige huid (en dat is nou net wat we willen).

 

skin

Foto: Sisley-cosmetics.com

 

Serum

Serums bevatten de meest geconcentreerde ingrediënten die je onmiddellijk kan aanbrengen op je fris gewassen huid. Anti-aging en anti-rimpel serums mogen dan wel verleidelijk zijn, toch is het belangrijk dat je huid blijft stralen deze winter. SK-II is één van onze favoriete skincare merken. Hun producten doen tenminste wat ze beloven! Hun Cellumination Essence Hydrating Serum is ideaal om je huid te doen stralen en te hydrateren. Terwijl het onzuiverheden wegwerkt, helpt het ook om je huid zijn egale teint te behouden.

 

skin

Foto: sk-ii.com

 

Nachtcrème

Het is vanzelfsprekend dat onze huid overdag voldoende gehydrateerd moet blijven, maar het merendeel van ons huidherstel gebeurt ’s nachts. De beste routine is vlak voordat je naar bed gaat. Door te kiezen voor een zwaardere nachtcrème, kan je huid al het nodige absorberen om zelfs in hartje winter te blijven stralen. La Prairie Cellular Night Repair Cream is perfect om je huid een handje te helpen terwijl jij een dutje doet. Met die droge en koude wintermaanden die voor de deur staan is dit precies wat je nodig hebt.

 

skin

Foto: Laprairie.com

 

Met deze producten zijn wij van Glamourland vastbesloten om onze huid dit najaar glamorous te doen stralen. Vadertje Winter krijgt ons dit jaar heus niet klein!