Hotspot: The Butcher verovert de Negen Straatjes

Na de opening van The Butcher Albert Cuyp (met zijn secret bar, ssst…!), The Butcher West en na de lancering van de The Butcher on Wheels food truck, bestormt The Butcher nu met zijn eigen vlees en bloed een nieuw deel van Amsterdam en maakt hij gehakt van de huidige burgerbars. Voortaan klinkt het geluid van sissende burgers op de grill ook in de Negen Straatjes. The Butcher brengt het recept van haute fastfood naar de Paleisstraat 14, op de hoek van de Spuistraat. Dit keer met een terras om de kat nog eens extra op het spek te binden. Bloedgezellig!

 

butcher-2-glamourland

 

The Butcher Nine Streets
Of je worst lust? Het zal ons een worst wezen. The Butcher is vastberaden om de beste burgers door heel Amsterdam te serveren zonder dat dit een rib uit je lijf kost. Vanuit die missie opende hij vandaag zijn grootste burgerbar tot nu toe in de Negen Straatjes. Welk vlees ze in de kuip hebben? Het haute fastfood menu bevat op deze locatie weer alle Butcher-klassiekers: de royale ‘The Butcher’ Angus beef burger, ‘The Butcher’s Wife Favourite’ kipburger’, ‘The Codfather’ fish & chips, ‘The Bun-less Burger’, ‘The Veggie Delight’ , ‘The Quinoa, Kohlrabi & pearl onion salad’ en ‘Sweet Potato Chips’. Wie naast hongerig ook dorstig is, probeert de nieuwe The Butcher’s homemade milkshakes en verschillende speciaalbieren.

 

butcher-1-glamourland

 

The Butcher serveert zijn ‘bloody delicious’ burgers in een bekende omgeving. Het design voor The Butcher Nine Streets werd gebaseerd op het iconische interieurontwerp van BARANOWITZ + KRONENBERG met witte tegels, vintage illustraties, industriële elementen en de kenmerkende koe in het raam. Net als bij de andere vestigingen zien hongerige gasten door de open keuken hoe de ‘butchers’ hun burger direct op het broodje schuiven. Het terras is als nieuwste ingrediënt toegevoegd aan het bestaande recept van The Butcher. Hierdoor kan ook in de frisse lucht van dag tot nacht genoten worden van high-end milkshakes en de beste burgers en bieren.

 

butcher-3-glamourland

 

The Butcher claimt met zijn nieuwste burgerbar in de populaire Negen Straatjes een plek in het hart van Amsterdam. En het zal niet de laatste bijltje zijn waarmee hij hakt. The Butcher Social Club opent dit najaar in Amsterdam, terwijl de Europese uitbreiding van The Butcher haute fastfood naar Ibiza en Milaan zal brengen. Dat geeft de burger weer moed!