Hotspot: Langverwachte nachtclub Mad Fox opent in Amsterdam

Jawel, the rumours are true! Amstedam krijgt een nieuwe club erbij. MAD FOX, de langverwachte, luxe nachtclub van The Entourage Group, heeft zijn openingsdag onthult. Amsterdamse vossen dwalen vanaf 30 maart af naar de strakke, mysterieuze wereld van MAD FOX. Grauwww!

 

Glamourland_Mad_Fox

 

Het laatste geesteskind van gerenommeerd hospitality entrepreneur Yossi Eliyahoo (de oprichter van The Entourage Group) brengt een unieke mix van strak, high-end underground design en uitzonderlijke gastvrijheid naar een exclusieve locatie naast het W Amsterdam. Enkel individuen met een indrukwekkende smaak, stijl en persoonlijkheid betreden de intieme wereld van luxe en extravagantie die MAD FOX heet. Met afgetrapte sneakers kom je niet binnen, it’s dress to impress.

 

Mad_Fox_Glamourland

 

“MAD FOX is de belichaming van de sluwe en mysterieuze eigenschappen van de vos en vertaalt deze naar een ‘nightlife experience’ die Amsterdam nooit heeft gekend”, aldus Yossi Eliyahoo.

 

Geïnspireerd door clubs uit London en New York focust MAD FOX op eersterangs table service en onthult de club een unieke high-end, maar tegelijkertijd underground stijl binnen het nachtleven van Amsterdam. Een stijlvol publiek flirt met de nacht en daagt het ochtendgloren uit door van laat tot vroeg te dansen in het elegante, zwarte interieur van MAD FOX. Aan privétafels, die verspreid staan over de verschillende verdiepingen in de club, genieten feestgangers van ongeëvenaarde service.

 

Mad_Fox_Glamourland

 

De Nederlandse ontwerper Bjorn Van Den Berg, wiens designs werden gedragen door beroemdheden als Gwen Stefani, kleedt het personeel achter de bar en op de vloer. Dit sexy, edgy team neemt gasten mee naar een andere dimensie waar hedonisme heerst over de nachtelijke uren. De bar heeft een zorgvuldig samengesteld menu van beroemde champagnes en premium dranken van over de hele wereld. Eenmaal binnen beleven feestgangers een nacht als nooit van tevoren zodra ze de exclusieve en intieme wereld van MAD FOX betreden. Wij van Glamourland kunnen niet wachten!

 

Foto’s: Mad Fox & Tumblr