Hotelmedewerker ‘leent’ auto Jude Law

Het zou je maar gebeuren. Hollywoodacteur en -producer Jude Law overkwam iets waar iedereen met een welgevallige bolide knikkende knieën van krijgt: Na het inleveren van zijn autosleutel bij een valetmedewerker ging deze er vandoor met de auto.

 

Gelukkig maakte Blue-eyes-Jude dit slechts mee in de nieuwe commercial van Lexus. Zij kondigen hiermee een creatieve samenwerking aan met mister Law. De campagne zet de nieuwe, spectaculaire én luxe Lexus RX op de kaart. De premium SUV brengt een snelle en spannende lifestyle tot leven, vol finesse en lef. Kijk, dat horen wij graag.

 

Glamourland Jude Law Lexus

 

Jude schittert in een tv-commercial geschoten aan de betoverende Franse Rivièra en in de prachtige heuvels rondom het Italiaanse dorp Fiuggi. In de commercial is een valetmedewerker te zien die de sleutels van Jude Laws RX krijgt aangereikt en plaatsneemt in de gestileerde SUV. Dan begint hij aan een buitengewone, snelle en luxueuze reis en komt middenin een spannende nieuwe wereld terecht. Als de eigenzinnige valetmedewerker terugkeert naar het hotel haalt Jude Law zijn sleutels op en krijgt hij zijn Lexus terug. Deze merkt meteen dat er iets veranderd is en rijdt doelbewust weg – de valetmedewerker achter zich latend die ‘The Life RX’ zojuist heel even heeft ervaren.

 

Glamourland Jude Law Lexus

 

Over de campagne vertelt Law: “Ik houd van autorijden en het gevoel van ontsnappen dat erbij hoort. Het concept van ‘The Life RX’ vond ik zo interessant omdat de juiste auto inderdaad de sleutel kan zijn tot een onalledaagse ervaring. Het team van Lexus wilde iets meeslepends tot leven brengen, iets wat iedereen mee zou nemen op deze reis. Dat wilde ik graag verkennen.”

 

Geniet hier van Jude Law. En van de nieuwe ‘The Life RX’ tv-commercial.