Hot news! Kirsten Stewart nieuwe gezicht Chanel

Zojuist maakte Chanel bekend dat actrice Kirsten Stewart het nieuwe gezicht is van hun 2016 oogmake-up collectie campagne. Kirsten is op de gevoelige plaat gezet door topfotograaf Mario Testino. In maart zal de campagne wereldwijd gelanceerd worden.

 

Glamourland Kristen Stewart Chanel

Een voorproefje van de nieuwe campagne – Foto: Chanel

 

Voor iedereen die de afgelopen jaren onder een steen heeft gelegen: Kirsten Stewart is een Amerikaanse actrice, voornamelijk bekend van de wereldberoemde Twilight vampierenfilms. Ook werd ze toegejuicht voor haar rollen in de films Panic Room (2002), Into the Wild (2007), Adventureland (2009), Clouds of Sils Maria (2014) en Stil Alice (2015). Dit jaar zal Kirsten te zien zijn in de films Personal Shopper, een nog ongetitelde film van Woody Allen en de film Billy Lynn’s Long Halftime Walk.

 

Met haar moderne, magische schoonheid verschijnt Stewart nu in een serie van portretten waarin de verschillende kanten van de eigentijdse Chanel vrouw worden belicht. Ze was in 2013 al het gezicht van de Métiers d’art collection en zal ook deze lijn in mei 2016 vertegenwoordigen.

 

In december 2015 straalde ze nog in een korte film van Karl Lagerfeld, genaamd Once and Forever. Deze film geeft een fictieve blik achter de schermen van een nog te maken biopic over Gabrielle Chanel, de oprichtster van Chanel. Stewart speelt de actrice die de rol van de oprichtster op zich zal gaan nemen. Karl Lagerfeld vond dat ze haar rol perfect vertolkte. “Ze speelde het heel, heel erg gemeen. Je ziet haar alleen maar in testopnames en ze is constant aan het klagen over vanalles. Ze is gemeen tegen de regisseur en de producent.” Bekijk hem hieronder: