Hot! Lauren Lagerfeld

Heb jij ook altijd dat je dat ene perfecte jurkje zoekt maar het niet kunt vinden? Dat zelfde probleem had Lauren Lagerfeld ook. Regelmatig zaten zij en haar vriendinnen tijdens hun wekelijkse rondje wining en dining te klagen dat ze dé perfecte LBD, die ene sensuele cocktailjurk of het perfecte “je ne sais quoi” jurkje niet konden vinden.

 

   

 

Lauren begon steeds vaker winkels af te struinen voor haar vriendinnen. Dik en dun, groot of klein, voor iedereen kon zij uiteindelijk het perfecte jurkje vinden en zij stak er dan ook al haar tijd in. Lauren besloot er haar business van te maken en werd personal shopper. Om hét kledingstuk te vinden waar haar clienten naar op zoek waren, reisde Lauren van hot naar her. Al die tijd vroeg Lauren zich toch af of het niet makkelijker kon. Waarom bleef het zo moeilijk om unieke stukken te vinden?

 

     

 

Uiteindelijk nam Lauren de sprong in het diepe en besloot dat het tijd was om een stap verder te gaan: zij zette een eigen kledinglijn op. Haar lijn moest betaalbaar zijn, gevarieerd en bestaan uit dé onmisbare stukken die elke vrouw nodig heeft. Of het nu gaat om een jurk voor een late night strandwandeling of een lange zijden robe voor een spetterend gala. Lauren heeft het allemaal.

 

    

 

Wil je ook een echt Lauren Lagerfeld jurkje bemachtigen? Glamourland geeft er 1 weg aan een gelukkige dame op facebook, voor de dames die daar niet op kunnen wachten: www.laurenlagerfeld.com