Juweeltjes van het laatste uur tijdens WATCH 2016

Zet de klok er maar op gelijk: ieder festijn waar het goud blinkt, de champagne bruist en het gezelschap tot aan de hak toe uiterst chique is gekleed, wordt verrast met een bezoekje van Glamourland. Zo ook het jaarlijks terugkerend event WATCH, dat inmiddels voor de derde opeenvolgende keer werd georganiseerd. En zoals het Schaap en Citroen betaamt was de Grand Ballroom van het Okura wederom om door een ringetje te halen. Een event van juweelste!

 

Watch 2016 Michael Graste (1)

Watch 2016 Michael Graste

 

Cart(ier)e Blanche was het die avond niet helemaal. Want tijdens deze Salon de La Haute Horlogie vindt de horlogeliefhebbende society enkel en alleen de crème de la crème van het eerste uurwerk. Enkel geïntroduceerd op de horlogebeurzen van Bazel en Geneve, vond men in de Grand Ballroom de meest gerenommeerde Zwitserse merken als Rolex, Hublot, Patek Philippe, Cartier en Zenith.

 

Watch 2016 Michael Graste

Watch 2016 Michael Graste

 

Horloge minnend Nederland had onder het genot van een Veuve Cliquot en fijne culinaire versnapering de hele avond de tijd om al het pracht en praal de bewonderen. En voor wie het geld liever onder zich dan op zich ziet was daar ook de tentoonstelling van een uiterst fraaie BMW i8. Een bolide die evenveel aandacht trok met het interieur als met de vleugeldeuren, die het onmogelijk maakte charmant in en uit te stappen. En toeval of niet, maar bij het uitstappen van uiterst charmante dames met een cocktailjurkje leek voor iedereen de tijd in Okura even stil te staan. Met uitzondering van de heer bij de barbier wiens gezicht op dat moment onder handen werd genomen. Alles is geoorloofd tijdens WATCH!

 

Watch 2016 Michael Graste (2)

Watch 2016 Michael Graste (8)

 

Net zoals WATCH 2014 en de editie van vorig jaar weten Schaap & Citroen en Leon Martens Juwelier ook deze editie weer tot een daverend succes te brengen. Zoals het klokje in Okura tikt, tikt het nergens!

 

Foto’s: Michael Graste – Schaap & Citroen