Home sweet.. GEODESIS!

Vrienden en familie zijn druk in de weer met het inpakken van hun té grote koffers, voor de vakantie die ze vorig jaar al direct hadden geboekt zodra de reisboeken in de winkels lagen. Gestresst belt je zus je op om te vragen of zij jouw schitterende zomerjurkje mag lenen, aangezien jij toch niet vakantie gaat. Come again? Zei je: ‘niet op vakantie gaat?!’

Ja, je hoort het goed: er zijn helaas ook vele hardwerkende Glamourlanders onder ons die er in het hoogseizoen niet zomaar tussen uit kunnen. Maar wees niet getreurd, Glamourland heeft een iets gevonden om de pijn te verzachten. GEODESIS is de naam van onze reddende engel of in het ’worst case secnario’ de oorzaak van een niesaanval waar je u tegen zegt! Dus wees gewaarschuwd ;-)

 

GEODESIS is een expert op het gebied van geuren en aroma’s. Inmiddels al 15 jaar in het vak en uitgegroeid tot een ware (geur)kaarsen specialist. De bedenkers van GEODESIS hebben een ware wereldreis gecreëerd in een serie van geurkaarsen en diverse sprays.

Zo kunnen we switchen tussen de zachte aroma’s van de vijgenbomen op de Griekse eilanden naar de frisse geur van het dennenbos in het Noorden van Canada of wellicht kies je voor de kruidige aroma’s van de theeplantages in China? Een ruim assortiment waar je vele landen en regio’s in terug kunt vinden, zullen ervoor zorgen dat jij jouw favoriete vakantieland dit jaar niet hoeft te missen.

 

Een kaars in combinatie met een rijke fantasie en jouw vakantie is compleet ;-) Enjoy!

Reporter: Suzanne Heesbeen
Twitter @SUUSheesbeen