Oma weet raad: Hoeveel Swarovski kan jouw vaatwasser aan?

Je kunt de muren laten schilderen, een nieuw behangetje uitzoeken en de meubels laten shampoorellen. Alleen die kapitale kroonluchter in de hal op laten poetsen? Dat valt toch een beetje tegen.

 

Consuela, de lievelingsschoonmaakster van iedere Gooische vrouw, gaat als een wervelstorm door elke vrijstaande Gooische villa maar om haar nu met de kroonluchter en al onder de douche te zetten? Dat lijkt ons toch niet zo’n goed idee (ach, misschien alleen op 1 april dan).

 

Glamourland-paris-hilton-chandelier

Foto: Instagram

 

Maar jawel, daar is kristalboer Da Vinci! Hij heeft een lamp laten ontwerper door de designers van Schonbek, die over hetzelfde probleem hebben nagedacht. Want zeg nu zelf, een kroonluchter met Swarovski kristalletjes en pingeltjes is natuurlijk wel het mooiste als hij dan ook goed glimt. Te bestellen in verschillende maten is hij dan toch heus gekomen: Een vaatwasbestendige kroonluchter variërend in prijs van € 6000,- tot € 30.000,-.

 

Glamourland kroonluchter afwasmachine

Foto: Akuse

 

De kleinste modelletjes draaien al in 1 wasbeurtje mee, en de grotere hebben meerdere wasbeurten nodig. Misschien nog een speciaal vaatwastabletje misschien?

 

“Hoe deponeer ik mijn blinkend licht in mijn vaatwasser?” Geen zorgen, wij van Glamourland hebben ons huiswerk goed gedaan. De delen zijn los afneembaar, en passen volgens Schonbek stuk voor stuk in een standaard vaatwasser!

 

De nieuwste Swarovski collectie van Da Vinci belooft simpelweg een briljante glans, het hele jaar door. Hangt jouw huidige stoffige kroonluchter je niet in de weg? Dan raden we je aan een lauw sopje te maken met een beetje zout, daar wil je kristal ook wel van opknappen.