Hippielove!

Nog niet zo heel lang geleden was het nog een beetje fout om hippie te zijn, maar als we de catwalktrends nauwlettend in het oog houden (en dat doen wij van Glamourland 24/7) mag je met een gerust hart je lederen jasje aan franjes knippen of je torenhoge hakken inruilen voor een comfi sandaaltje. Bloemen en psychedelische prints kunnen absoluut weer en de brede 60’s rokken van je moeder krijgen een tweede leven als strapless flowerpowerjurkje! Cute, toch?!

 

Glamourland

Foto: Net-a-porter.com

 

Glamourland

Foto: Net-a-porter.com

 

Hippie hoeft heus niet suf te zijn, integendeel! Met de juiste accessoires creëer je de juiste hoeveelheid “cool” om niet als geitenwollen sok versleten te worden.  Een gouden bedelarmband matcht perfect met deze look en voor de diehards zijn er nog altijd bloemen in alle mogelijke vormen. Een gevlochten ketting biedt een leuk accent, terwijl een rieten tasje dan weer je hippie-statement klaar en duidelijk maakt!

 

Glamourland

Foto: Mytheresa.com

Glamourland

Foto: Mytheresa.com

 

Is de complete look voor jou net ietsje te veel van het goede? Geef dan je dagelijkse plunje een dosis hippieness met een sandaaltje, een cool lederen jasje met franjes of een handige tas.

 

Glamourland

Foto: Mytheresa.com

Glamourland

Foto: Net-a-porter.com

 

Voor deze fashion accessoires hoef je trouwens helemaal niet diep in je portemonnee te duiken. Een oud jasje van je moeder, tante (of zelfs hippe oma) geef je een opfrisbeurt door er leuke borduursels of een strookje franjes aan toe te voegen. Hoe verweerder het leer, hoe authentieker je look!

 

Meer inspiratie nodig? Kijk dan zeker eens naar de prachtige collecties van Dolce & Gabbana, Missoni en Saint Laurent. Wij van Glamourland verwachten je alvast op onze volgende flowerpoweravond!