Hilarisch! Dolce & Banana, Wichael Kors, Johnnie Worker en meer imitatie mislukkingen

Wij van Glamourland zijn natuurlijk gek op designer labels. Uiteraard weten ook wij als geen ander dat er imitatie artikelen van beroemde merken als Louis Vuitton en Chanel bestaan. In China gaan ze wel héél ver met het imiteren van succesvolle Europese en Amerikaanse merken. Wat dacht je van een paar sportieve Mike’s of een lekkere frappuccino van Sunbucks?

 

Glamourland imitatie

 

Er gaat natuurlijk niets boven een lekkere snack bij KFG met je vrienden om daar meteen je splinternieuwe Mikes te showen. Vervolgens spoel je die Kentucky Fried Goat? Gicken? natuurlijk weg met een lekkere bak koffie van Sunbucks. Drink je liever iets sterkers? Dan kun je in China ook een heerlijke Johnnie Worker Red Labial halen.

 

Glamourland imitatie

 

Maar jeetje, hoe kun je dit toch allemaal bekostigen?! Je bent natuurlijk Michael Soft, de uitvinder van het beste verkocht computer besturingssysteem aller tijden: Binbows! Niet te verwarren met de beroemde spelcomputer, de Polystation.

 

Glamourland imitatie

 

Dit is nog maar een fractie van alle hilarische imitatie producten die te verkrijgen zijn op de Chinese zwarte markt. Je kunt nog veel meer bijzonder grote namen kopen voor weinig. Wat dacht je van een mooie tas van Wichael Kors, een blouse van Dolce and Banana, een iPear smartphone of een mooie koptelefoon van Deats by Nani. Wij van Glamourland zijn van mening dat imitatie een oprechte vorm van vleierij is, maar voor een aantal merken hadden de Chinezen iets beter hun best mogen doen.

 

Glamourland imitatie 3

Glamourland imitatie 5

Glamourland imitatie 6

Glamourland imitatie 7

Glamourland imitatie 9

Glamourland imitatie 10

Foto’s: Tumblr