High class bronwater

Iedereen weet dat water drinken goed voor je is. Het voert voornamelijk afvalstoffen uit je lichaam, en helpt je de boel te reinigen. Maar wist je ook dat het goed is voor je hart? Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat als je 5 glazen water per dag drinkt de kans op een hartaanval 41% kleiner is dan bij mensen die minder dan 2 glazen per dag drinken. Dus reden genoeg om je glas met water te vullen. Heb je liever water uit een flesje? In een flesje bronwater zitten meer mineralen dan in kraanwater. Uiteraard kennen we de flesjes Spa blauw en Chaudfontaine, maar die drinkt iedereen al. Voor de ware Glamourlanders zetten wij dan ook een aantal exclusieve bronwatermerken voor jullie op een rij.

 

Tasmanian Rain
We beginnen rustig aan: Gebotteld aan de “edge of the world”, zoals zij zelf zeggen. Het betreft 100% puur regenwater en is puurder dan ieder ander water dat uit ondergrondse bronnen wordt gewonnen. Dit water komt uit Tasmanië en voor een flesje van 750ml betaal je € 3,-.

 

Tasmanian Rain

Foto: Tasmanian Rain

 

Aquadeco
Dit bronwater zit in een prachtige fles en heeft in 2007 de “Gold Medal” award gewonnen voor het beste niet koolzuurhoudende water. Dit water komt uit Canada en wordt daar uit één van de grootste bronnen ter wereld gebotteld. Om van zo’n prachtig flesje te genieten moet je wel even in de buidel tasten, één flesje kost € 10,-

 

Aquadeco

Foto: Aquedeco

 

Bling H2O
Dit is de meest populaire drankje onder de celebs in Amerika. Het wordt onder andere gedronken door Paris Hilton, Jamie Foxx, Mariah Carey en Ben Stiller. De prijs van zo’n flesje drinkwater varieert van: € 32,- tot € 2.060,-. Je krijgt in het laatste geval wel 10.000 Swarovskikristallen op je fles. Bling won in 2006 een “Clear Choice Award” een designprijs in Amerika. Heb je nog wat spaargeld in een oude sok zitten, dan heb je er nu een leuke bestemming voor gevonden. Zo’n flesje is tenslotte een leuke gadget in de koelkast. Voor je dit flesje in de glasbak mikt denk je waarschijnlijk wel twee keer na!

 

Bling H2O

Foto: Bling H2O

 

Kona Nigari
Hoewel er op heel het internet geen behoorlijke foto’s van dit flesje te vinden zijn, is het toch niet het minst exclusieve water. Voor €26,50 krijg je 2 kleine groen metallic flesjes. Een standaard formaat waterfles kost al gauw €318,-! Dit water zou helpen bij het afvallen, het verlagen van stress én je zou er een betere huid van krijgen. Klinkt als een wonderdrankje, maar dat mag dan ook wel.

 

Glamourland Kona Nigari

Foto: Kona Nigari

 

Mocht je butler ofwel bank het vertikken je huishouden te voorzien van deze flesjes water is er altijd nog… (water met) bubbels!