Hier zijn ze! De 14 heetste mannenbillen op Instagram

Het kan maar zo zijn dat ook jij als Glamourlander Justin Bieber volgt op Instagram. Mocht je door zijn Insta-feed heen gebladerd hebben, dan heb ook jij vaak genoeg een nog al spannende foto gezien. Nu de veelbesproken popster niet meer in emmers plast, fotografen slaat en dikke bolides in elkaar stuurt moet hij toch weer een keer de publiciteit op zoeken. De foto waarop we Bieber van de achterkant mogen bewonderen, is geen vervelend plaatje. Starend naar de horizon, al wijzend naar een eilandje vanaf een peperduur jacht in zijn blote onbehaarde billetjes.

 

Wij van Glamourland moeten eerlijk zeggen niet naar Justin’s uitzicht gekeken te hebben omdat we redelijk afgeleid waren door zijn sportieve derrière. Want laten we eerlijk zijn, als de dames en heren ergens van houden dan zijn het bloedhete mannen met een achterwerk van staal!

 

Nu de wind waait en de zon achter de wolken verscholen is vonden wij van Glamourland het tijd om onze lieve lezers te trakteren op nog wat eye candy. Sexy kerels met misschien wel nóg betere billen dan onze eigen Justin.

 

Justin Bieber

2

3 4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14