Hier zijn ze dan! De grootste mannenverslinders van Hollywood

Maneaters; ze zijn mooi, sexy, getalenteerd en beroemd. De mannen staan voor deze dames in de rij. Wij van Glamourland zochten voor jullie uit wie de grootse maneaters van Hollywood zijn en welke knappe mannen er op hun lijstje staan.

 

Één van de bekendste maneaters is sekssymbool Scarlett Johansson. Sommige exen zijn zelfs twee keer haar leeftijd, zoals Sean Penn, maar op haar lijstje staan onder andere ook Justin Timberlake, Josh Harnett, Jude Law en Ryan Renolds. Good job, Scarlett!

 

Glamourland Scarlett Johansson

Foto: Scarlett Johansson

 

Jennifer Lopez mag ook niet ontbreken in dit rijtje, zij stapte maar liefst drie keer in het huwelijksbootje. Vlak na haar break-up met P. Diddy trouwde zij met Chris Judd. Na acht maanden huwelijk was eveneens dat sprookje afgelopen en liep Jenny from the block nog maar een rondje door het blok, waar ze Ben Affleck tegen het (sexy) lijf liep. In 2004 dacht zij de ware gevonden te hebben in Marc Anthony, maar ook dat huwelijk ging kapot na zeven jaar. De geruchten gaan nu dat Jenn iets heeft met de 17 jaar jongere rapper Drake.

 

Met zo’n 60 exen mag Paris Hilton zich ook tot de maneaters van Hollywood benoemen. Op het lijstje van de cougar in spé staan onder andere Leonardo diCaprio, Nick Carter, Benji Madden, onze eigen Afrojack en het 23-jarige model River Viiperi. Als we de roddels moeten geloven date de 33-jarige Paris nu met Jordan Barret, een model van achttien jaar. Maar één van de dingen die Paris vooral in de publiciteit bracht, was de sextape met Rick Salomon.

 

Arme Cameron Diaz lijkt nog steeds geen geluk in de liefde te hebben gevonden, maar toch zijn wij stiekem jaloers op haar lijstje met knappe mannen die zij gedated heeft. Rocksterren Benji Madden, Jared Leto (met wie zij zelfs verloofd is geweest) en Adam Levine staan erop, maar ook Kelly Slater en Justin Timberlake met wie zij lange tijd een relatie heeft gehad.

 

Glamourland Cameron Diaz

Foto: Cameron Diaz

 

Voor alle single Glamourlanders is er dus nog hoop: jouw prins(es) op het witte paard is waarschijnlijk nog niet geboren… ;-)