Het stijlvolste condoom-partijtje óóit: Lancering Playboy Condoms

Wel ja, áls je dan een fuif ter ere van condooms organiseert, doe het dan inderdaad maar op zijn Playboy’s. Vrijdagavond lanceerde het iconische merk uit jaren ’50 namelijk door middel van een exclusieve party het label ‘Playboy Condoms’ in Nederland. Dit ging er niet bepaald onsmakelijk aan toe: zo stond de avond onder andere in het teken van speeddates, paraderende bunnies, dansacts en een optreden van DJ Erick E.  Uiteraard was tout bekend Nederland hierbij aanwezig, die de avond extra sensationeel maakten. En het wás al zo’n feest!

 

Playboy Launch Party igGlamourland Playboy Launch Party Beau ig

Glamourland Playboy Launch Glamourland Playboy Launch Party

Foto’s boven: Wayta Patmo – Foto’s onder: MFotografie

 

De eerste vier condoomvarianten van het snelst groeiende condoommerk ter wereld zijn tijdens het feest geïntroduceerd en vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar. Gezien het feit dat Playboy Condoms niet zómaar een merk is, werd de avond perfect naar de bijbehorende lifestyle van het merk ingevuld.

 

Glamourland Playboy Launch

Foto: Wayta Patmo

 

Zo startte de avond  met het ‘Date my friend’-event, waar veertig bekende Nederlandse singles mochten speeddaten onder begeleiding van Beertje van Beers. De ‘matching couples’ presenteerden zich vervolgens op de marmeren trappen van het Amstel hotel.  Genieten pur sang!

 

Glamourland Playboy Launch Party

Foto: Wayta Patmo

 

Na de rode loper bezoeken barstte het officiële lanceringsfeest van Playboy Condoms compleet los. Nadat een bunny vanaf haar Playboy-schommel het condoommerk officieel lanceerde, zweepte DJ Erick E de avond verder op. En óf Playboy zijn naam eer aan deed! Deze memorabele en feestelijke introductie zullen wij van Glamourland niet zo snel vergeten, idem voor dit nieuwe label. ;-)