Het Poseidon Fiji Resort

Het luxueuze glamourleventje van de rich en famous kent geen grenzen. Poseidon, een mysterieus en prachtig eilandresort in Fiji, opent de poorten naar een exotische onderwaterwereld. Dit volledig in alle comfort en luxe, zoals we gewend zijn van de beste luxehotels. Poseidon heeft hiermee een primeur te pakken en heeft alles wat je resorthartje maar begeert. Wij van Glamourland zeggen geen nee tegen zo’n onderwaterreisje!

 

Glamourland

Foto: Poseidonresorts.com

 

Het prachtige eiland Fiji is gelegen in het hart van de Stille Oceaan en is een restant van een inactieve vulkaan. Het eiland is volledig omringd door palmbomen en de thuishaven van verschillende exotische fauna en flora, zoals zeeschildpadden en dolfijnen. Een stukje hemel op aarde dus!

 

Een verblijf in het Poseidon Fiji Resort doet echt je avontuurlijkste dromen uitkomen, zo kunnen enkele lucky few bijvoorbeeld een lagune ontdekken met hun eigen Tritonduikboot. Als je het wat rustiger aan wilt doen, kun je genieten van verschillende luxueuze wellness behandelingen en meditaties.

 

Het resort heeft kamers zowel boven als onder de zeespiegel, dus er is voor elk wat wils. Wat je ook kiest, aan luxe en comfort geen gebrek. Wij zouden alvast kiezen voor de onderwatersuite!

 

Elk van de 48 villa’s gelegen in het Poseidon Fiji Resort heeft een eigen zwembad, voorzien van een open woonkamer met een adembenemend uitzicht. De spectaculaire bungalows zijn zo ingericht, dat ze volledig passen in de exotische omgeving van het eiland.

 

Het paradepaardje van dit resort is natuurlijk de ongeëvenaarde onderwaterervaring, met meer dan 20 onderwatersuites. Elke suite is voorzien van interessante snufjes zoals visvoederknoppen en onderwaterbelichting. ’s Avonds kan je dan weer heerlijk tafelen, uitkijkend op je eigen stukje koraalrif. Daarnaast vind je in het resort ook een duikshop, een theater, een bibliotheek, een huwelijkskapel en tal van work-out mogelijkheden. Het Poseidon Resort mag dan nog wel onder constructie zijn, wij van Glamourland kijken al reikhalzend uit naar de opening van deze zeeparel!