Het is officieel: Kate Middleton is zwanger!!

Kate Middleton is zwanger! En dit keer echt! De afgelopen tijd is er veel speculatie geweest omtrent een eventuele zwangerschap van Kate Middleton , echtgenote van Prince William. En vandaag kwam dan eindelijk de bevestiging van het Koninklijk Paleis: de Hertog en Hertogin van Cambridge verwachten hun eerste kindje.
“Hunne Koninklijke Hoogheden de Hertog en Hertogin van Cambridge zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat de Hertogin van Cambridge  een baby verwacht,” zo luidde de verklaring vanuit het paleis. Wanneer de kleine telg ongeveer ter wereld zal komen, is niet kenbaar gemaakt.

Het paleis heeft te kennen gegeven dat Kate zich “in een zeer vroeg stadium” van haar zwangerschap bevindt.  Zij is vandaag opgenomen in het Koning Edward VII Hospital te Londen in verband met ‘’hyperemesis gravidarum’’ oftewel  extreme zwangerschapsmisselijkheid. Naar verwachting zal Kate een aantal dagen in het ziekenhuis verblijven alvorens naar huis te mogen gaan.
Door de noodgedwongen ziekenhuisopname was het geheimhouden van dit heugelijk nieuws niet meer mogelijk. Hordes paparazzi stonden vandaag voor het ziekenhuis te wachten op een glimp van de Royals.

Benieuwd naar hoe de zwangerschap van Kate verder zal verlopen? Houd Glamourland in de gaten!

Wij wensen het Koninklijk paar in elk geval alle geluk toe met hun eerste kindje.