Het is naakt wat de klok slaat!

Waarom kleren aan als het ook naakt kan? Pardon? Naakt?! Ja inderdaad, naakt. Het is momenteel helemaal trending in Celebland en het zal dan ook niet lang meer duren voor deze trend overslaat naar het gewone volk. Want zeg nou zelf, wat is nou leuker dan poedelnaakt (of semi-poedelnaakt) rondlopen, daarbij wellustig kijkend in de camera en vervolgens die foto’s per ongeluk online gooien?… Nou ja, voor u het zover laat komen bekijk eerst onderstaande foto’s eens.

 

Last but not least: in bed with Rihanna (terwijl zij naar een foto van zichzelf kijkt, zie telefoon). Rihanna is gek op haar eigen lichaam en stuurde dit kiekje de wereld in, niet slecht toch?

 

Betekent deze opmars dat wij massaal naaktfoto’s moeten maken en delen? Mijn tip: don’t do it! De plaatselijke semi-professionele erotisch fotograaf beheerst de technieken niet die worden toegepast om deze foto’s aantoonbaar te maken. Bovendien zijn deze foto’s misschien wel heel mooi, maar wie kan er zo zwoel in de camera kijken zonder dat het eruit ziet of je moet niezen? Ik niet in ieder geval!