Het is zover! Wereldpremière van Bridget Jones’s Baby

Gisteravond was het eindelijk zover! De wereldpremière van de langverwachte BRIDGET JONES’S BABY vond plaats in Londen. Onder andere regisseur Sharon Maguire, acteurs Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Emma Thompson, Gemma Jones, Sally Phillips, Shirley Henderson, Sarah Solemani en James Callis waren te vinden op de roze loper.

 

Renée Zellweger en Colin Firth zijn weer samen te zien in BRIDGET JONES’S BABY, het nieuwe hoofdstuk over ’s werelds favoriete single. Haar nieuwe love interest wordt gespeeld door Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy). In deze derde Bridget Jones-film, blijkt Bridget onverwachts in verwachting te zijn.

 

‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan…

 

Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…

 

Op 13 september aanstaande is de Nederlandse première van BRIDGET JONES’S BABY in Pathé Tuschinski. Ook jij kunt hierbij zijn, doe dan hier mee aan onze winactie en wie weet win jij 2 tickets voor de Nederlandse galapremière in Amsterdam!

 

Bekijk hier de trailer van de nieuwe, veelbelovende Bridget Jones film. Wij zijn nu al fan!