Het echte verhaal: Bruce Jenner als vrouw

Bruce Jenner, de vader van de famous Kendall en Kylie Jenner, verscheen onlangs op de cover van het Amerikaanse tijdschrift In Touch. Als vrouw.

Huh, wat? Heeft hij dan een operatie ondergaan ? Nee hoor, de tekst op de cover van het tijdschrift luidend ‘Mijn leven als vrouw’ is verzonnen en ook zijn foto is gephotoshopped. Hoe het verhaal nou écht zit, lees je hier.

 

Glamourland

Foto: In Touch

 

Dat dit Amerikaanse tijdschrift dol is op roddels is duidelijk. Ze hebben namelijk Bruce Jenner gephotoshopped als vrouw op de voorkant gezet. Als je het tijdschrift zo ziet zou je denken dat hij zijn verhaal bekend heeft gemaakt over zijn transformatie, maar dat is allemaal verzonnen.

 

In het tijdschrift zelf staat een verhaal met zogenaamde insiders die vertellen dat Bruce voortaan als vrouw door het leven wil gaan. Hij wil dit groots bekend gaan maken op de voorpagina van The Advocate, compleet in een glamoureuze vrouwelijke outfit en make-up. Volgens deze insiders zou hij nu bezig zijn met de voorbereidingen hiervan.

 

Bruce Jenner

Bruce vroeger – Foto: Bruce Jenner

 

Dat Bruce Jenner niet meer op die knappe Olympische speler lijkt die hij vroeger was, is al lang duidelijk, maar hij zou nog meer operaties ondergaan hebben om op een vrouw te kunnen lijken. Zo heeft hij borstimplantaten laten zetten en zijn adamsappel laten verwijderen. Ook is hij al meerdere keren gespot met nagellak en make-up op. Het magazine dacht hem een stapje voor te zijn door deze cover te maken.

 

De ex-vrouw van Bruce en moeder van Kim Kardashian, Kris Jenner, is woedend op dit tijdschrift. Ze zegt: Of het nou waar is of niet, het is gemeen. Het tijdschrift trekt veel te snel conclusies en de gephotoshopte cover gaat véél te ver. Bruce zelf heeft nog niet gereageerd. Wij van Glamourland vinden de nep-cover van In Touch voornamelijk bedroevend.