Het Conservatorium Hotel werkt samen met Amsterdam Fashion Week

Van 19 t/m 26 januari 2013 vormt het Conservatorium Hotel als prefered supplier het decor voor diverse evenementen en activiteiten in het teken van de modeweek.

 

Tunes Bar: Amsterdam Fashion Week’s officiële ‘Late Night Bar’
Speciaal voor modellen, modeontwerpers en alle andere modeliefhebbers houdt het Conservatorium Hotel van zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 januari haar Tunes Bar ’s avonds extra lang open. Amsterdam Fashion Week’s ‘Late Night Bar’ is voor iedereen die na afloop van de catwalkshows op de Westergasfabriek wil nagenieten onder het genot van een speciale Amsterdam Fashion Week cocktail. Een shuttle service met gesponsorde Volvo’s worden door Fashion Week elke avond ingezet om gasten vanaf het Fashion Week terrein naar het Conservatorium Hotel te brengen.

 

timthumb

Unieke samenwerkingen van ondernemers en ontwerpers
Niemand minder dan de internationaal vermaarde Nederlandse mode-illustrator Piet Paris gaat de ramen van de shops in de Van Baerle Shopping Gallery bij het Conservatorium Hotel beschilderen met zijn levensgrote signature figuren. Piet Paris heeft een dergelijk kunstwerk slechts een keer eerder vertoond bij Saks Fifth Avenue in New York.

Online fashion store The Collector opent tijdens Fashion Weekend, op 19 en 20 januari, een tijdelijke shop in de winkelgalerij van het hotel met diverse luxe artikelen voor fashionista’s. Helen Kuipers, de vrouw van ruimtevaarder André Kuipers, neemt met haar bedrijf High Fashion Travel tijdelijk haar intrek in het hotel. Bij haar zijn modereizen naar de fashion capitals van de wereld te boeken, met exclusieve ontmoetingen en mogelijkheden een blik achter de schermen te krijgen bij diverse beroemde modehuizen.

 

AFWxConservatoriumHotel-banner.085934

Foto: Ganbaroo

Evenementen
Op 19 januari is er een presentatie en een VIP lunch voor sponsoren en pers en wordt er een speciaal modellendiner verzorgd. Op 20 januari wordt er onder de naam Petite – Fashion for Kids twee modeshows voor en door kinderen georganiseerd.

Georgi Akirov eigenaar van het Conservatorium Hotel zegt over de samenwerking met Amsterdam Fashion Week: “Wij zijn erg verheugd met deze samenwerking en hebben in Amsterdam Fashion Week een partner gevonden die onze passie deelt voor fashion en lifestyle. Wij zijn vereerd dat wij een bijdrage aan dit tweejaarlijkse evenement kunnen leveren.”