Het beste van Rotterdam op één avond

Onder grote belangstelling vond afgelopen zaterdag de vijfde editie plaats van het lifestyle- & fashionevent Rotterdam’s Best. Deze editie vond evenals de twee voorgaande plaats in het prachtige Hulstkampgebouw gelegen aan de Maas.

 

Glamourland

Foto: LongJoy Photography

 

Het event vond zijn oorsprong doordat Reisbureau Buitenlandsche Zaken wat meer reuring wilde creëren op de plek waar zij in Rotterdam gevestigd zijn; het Westelijk Handelsterrein. Zij zochten contact met een aantal mogelijke initiatief partners, zoals Oger. Gezamenlijk werd gezocht naar aanvullende kwalitatieve merken om het event te versterken. De organisatie werd uitbesteed en in vakkundige handen gelegd van CL Events & Management en de eerste editie van Rotterdam’s Best was geboren. Deze vond destijds plaats op het Westelijk Handelsterrein. Het event bleek een succes en kreeg een vervolg in het geheel gerenoveerde Hilton Hotel Rotterdam. Het aantal gasten nam dermate toe dat naar een grotere locatie gezocht moest worden. En zo belandde het stijlvolle event in het Hulstkamp Gebouw waar ook de editie van afgelopen weekend plaatsvond.

 

Glamourland Rotterdam's Best

Foto: LongJoy Photography

 

Met ons paradeerden ruim 700 gasten over de rode loper naar binnen waar wij werden ontvangen met een glas bubbels. De dresscode voor de avond was feestelijk (no jeans). Dat was gelukkig niet tegen dovemans oren gezegd. Het publiek zag er uit om door een ringetje te halen. Ook presentator en tevens Rotterdammer Winston Post, die de avond vakkundig aan elkaar praatte, zag er voortreffelijk uit. Vele overheerlijke canapés van Maison van den Boer passeerden de revue.

 

Glamourland bubbels

Foto: LongJoy Photography

 

Aan entertainment was ook gedacht. Gasten werden getrakteerd op een professionele modeshow met wel heel dappere modellen. Kinderen, waaronder de kids van voetballers Eljero Elia en Kazim Richards, liepen trots in snelle pas de catwalk over.

 

Rotterdam's Best

Foto: LongJoy Photography

 

Daarna trad de Rotterdamse formatie Romeo op die sinds kort hun comeback maken. Alhoewel, ze hebben het liever hebben over ‘Coming Home’, gelijk aan hun grootste hit van ruim tien jaar geleden. Al snel volgde  er een dames- en herenmodeshow van de heren van Oger.

 

GlamourlandGlamourland

Foto: LongJoy Photography

 

Tijdens onze ronde door de schitterende locatie kwamen we ook nog overige Rotterdam’s Best partners tegen zoals  Schaap & Citroen, Dr. Harten Clinics en Manhave Vastgoed. In een aangrenzende ruimte had Mercedes dealer Rogam de crème de la crème als het gaat om de Mercedes modellen naar binnen gereden. De allernieuwste Mercedes AMG GLE63S was een pareltje. De aanwezige gasten waren in ieder geval zeer onder de indruk. U begrijpt, wij hebben alvast een optie genomen voor een proefritje.

 

Mercedes Glamourland

Foto: Mercedes

 

De Crazy Piano’s sloten de avond af en brachten deze naar een waar hoogtepunt. Zij zorgden ervoor dat het partijtje een echt feest werd en de voetjes van de vloer gingen. Wij kunnen niet wachten op de volgende editie van Rotterdam’s Best. Een bezoek waard aan de Maasstad.