Het beste paard van stal tijdens Polo Waalre

Paradepaardjes, sierpaarden en af en toe een verdwaald trekpaard worden van stal gehaald. Jawel, het is weer tijd voor de polo in Waalre. Hop Hop!

 

Sfeer 4

Schaap en Citroen stand, medewerker Paul Taekema

 

Inmiddels de zevende editie van het grootste polo-event van de Benelux waar gedurende drie dagen door vier (inter)nationale polo teams met het beste paard van stal gestreden wordt voor de zilveren Polo Waalre Wissel Bokaal.

 

Sfeer 2

Dé polopraater Mike Blom

 

Ruim 2250 gasten vormden het genoegende gezelschap, waren getuige van de gemoedelijke ambiance die op het poloterrein neerstreek en waren de bruis in hun eigen bubbel. Ook deze editie stond bol van de unieke sfeer en het bijzondere karakter zoals het de fascinerende wereld van de polo betaamt. En het spatje regen dat probeerde tussen te komen? Die had deze editie geen schijn van kans.

 

Gerard Joling

Sfeer 1

 

Tijdens de gemoedelijke middag, georganiseerd door BYLEI, waren de aanwezigen getuige van een zinderende finale tussen Nederland FM en HV POLO – VD AKKER, die uiteindelijk over de streep werd getrokken door Nederland FM. Op zo’n dag geen verliezers en weinig treurnis, maar een sfeerrijke entourage, gastvrije hospitality met voldoende ruimte voor gezellig netwerken.

 

Burgemeester Waalre, Jan Brenninkmeijer

Winnaars met o.a. Aki van Andel

 

We draven nog maar even door, voorzien onszelf van enig paardenmiddel en groeten de kudde. Het blijkt geen straf want niemand is over het paard getild. Voor de polomaagd onder ons die de fijne regeltjes van het polo nog niet onder de knie heeft maar wel een volleerd polo dame wenst te worden: Doe je voordeel met deze polo essentials die we je aanreiken. Gallopperdepop!

 

Foto’s: Maurice Vinken / BYLEI